Ο Ελευθερόπουλος μίλησε για κακό timing με... Χιμένεθ και Original

O Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραδέχτηκε την υπεροχή της ΑΕΚ και στάθηκε στην αλλαγή προπονητή και στη συσπείρωση στην Οriginal που έδωσαν τη νίκη στους "κιτρινόμαυρους".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης απείχε στο ΟΑΚΑ παρασάγγας από το καλό πρόσωπο που είχε βγάλει στα προηγούμενα παιχνίδια του έχοντας μόνο 1 τελική σε όλο το ματς και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί την ανωτερότητα της ΑΕΚ, στεκόμενος στην έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης και στο μήνυμα συσπείρωσης της Original.

Παράλληλα χαρακτήρισε... παρανοϊκό το πρόγραμμα του Αστέρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, δήλωσε ευχαριστημένος από τη συνεργασία του μέχρι τώρα με τη διοίκηση ενώ αποκάλυψε ότι ο Αστέρας θα κινηθεί για μεσοεπιθετικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Η ΑΕΚ επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ κακό τάιμινγκ για εμάς. Αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, συσπείρωση από την Original. Είναι αυτό το προσωρινό που δίνουν συσπείρωση. Υπήρχε η κίνηση από την μεγαλύτερη οργάνωση των οπαδών, ήρθε και ο νέος προπονητής. Έτυχε σε εμάς αυτό το τάιμινγκ.

Ήμασταν κακοί μετά από καιρό στο παιχνίδι. Αυτό το παρανοϊκό πρόγραμμα από το οποίο εμείς δεν έχουμε χάσει κάποιο παιχνίδι, παίξαμε στα χιόνια, στις βροχές, θα… γονατίσουν τα ρόστερ. Καλό θα είναι για τα επόμενα χρόνια αυτό το πράγμα να μην ξανασυμβεί. Να βρίσκονται λύσεις.

Ο Γκοντό είχε θλάση στους δικεφάλους. Είχε πάθει μια μικρή υποτροπή. Αυτή είναι η τρίτη, γι’ αυτό θα αργήσει. Τον έβαλα λόγω της ταχύτητάς του. Έχει την ικανότητα να κυνηγάει τον χώρο.

Είχαμε σήμερα τις λιγότερες τελικές από κάθε άλλη φορά. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Μας επιβλήθηκε η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό. Σε όλες τις ομάδες όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα, όταν υπάρχει αυτή η συνθήκη, επέρχεται σε ένα τέλμα. Η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα χωρίς νίκες για έξι ματς.

Προσπαθούμε να έχουμε κατοχή. Προσπαθώ να το φέρω στην ομάδα, αλλά χωρίς να είμαι εμμονικός. Όταν πρέπει να πάμε δεύτεροι στη μπάλα, θα πάμε. Αλλά στο μυαλό μας θέλω να έχουμε την κατοχή. Σήμερα ήμασταν κακοί στην πρώτη πάσα, να φύγουμε στην αντεπίθεση. Υπάρχουν ματς που θα σου επιβληθεί ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε όμως στο ίδιο σκεπτικό, στο ίδιο μοντέλο. Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, με τιμούν για τη δουλειά που γίνεται, μου παρέχουν ό,τι πρέπει.

Λατρεύω την τακτική, αλλά έρχεται δεύτερη ή τρίτη. Πρώτα είναι οι μονομαχίες. Θέλει καιρό να χτίσει μια ομάδα ένας προπονητής. Θεωρώ η ΑΕΚ ήταν σήμερα, μετατοπίστηκε η ευθύνη στους παίκτες. Οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ, που έχει εξαιρετικό υλικό, ήξεραν ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Αυτό είναι προσωρινό. Μετά έρχεται η δουλειά. Θα χρειαστεί υπομονή για να δείτε την ΑΕΚ. Αν κινηθούμε θα κινηθούμε για έναν παίκτη. Μεσοεπιθετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουσία και θέαμα από την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Χιμένεθ, 2-0 τον Αστέρα
Χιμένεθ: "Μέχρι... θανάτου με τους παίκτες που έχω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK