Ο Φορτούνης στον άξονα: οι σκέψεις για Χαποέλ

Ο Βίκτορ Σάντσεθ φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα του αγώνα της Τετάρτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Φορτούνης στον άξονα: οι σκέψεις για Χαποέλ

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το πρώτο ματς του γ' προκριματικού γύρου του Champions League και ο Βίκτορ Σάντσεθ καταστρώνει τα πλάνα του για το ραντεβού με την Χάποελ Μπερ Σεβά την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το πρώτο ερώτημα που αφορούσε τον Φορτούνη, απαντήθηκε. Οπότε μένει να δούμε τι γίνεται με τις άλλες θέσεις. Ο Έλληνας άσος θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, στον άξονα, εκεί δηλαδή που αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια την περσινή σεζόν και ουσιαστικά θα δούμε έναν Ολυμπιακό σε 4-2-3-1.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Στο τέρμα έχει κλειδώσει η παρουσία του Καπίνο. Μποτία και Σιόβας θα είναι τα δύο στόπερ, οι Ντε Λα Μπέγια και Φιγκέιρας θα αγωνιστούν στα δύο άκρα, ενώ Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε είναι επίσης οι τρεις σίγουροι. Σίγουρος θεωρείται και ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Μπουχαλάκης θα πάρει φανέλα βασικού.

Αν πρέπει να βάλουμε κάποιους αστερίσκους, αφορά στους Μπουχαλάκη και Σεμπά. Ο πρώτος μπορεί να χάσει τη θέση του από τον Μανιάτη και ο δεύτερος από τον Πάρντο, αλλά σύμφωνα με τις δοκιμές του Σάντσεθ στις τελευταίες προπονήσεις, η προαναφερθείσα ενδεκάδα είναι η επικρατέστερη για τον αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Ισραήλ.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΔΟ

Στα της προπόνησης, Τσόρι Ντομίνγκες και Άλαν Πουλίδο έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας. Τόσο ο Αργεντινός μέσος όσο και ο Μεξικανός επιθετικός πήραν κανονικά μέρος στην κυριακάτικη προπόνηση και έδειξαν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς των Πειραιωτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK