Ο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ και η... φήμη του σκληρού παίκτη

Διαβάστε αφιέρωμα ξένης ιστοσελίδας για τον Πάμπλο Γκαρσία. Η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, το γεγονός πως δέχτηκε μείωση αποδοχών για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και η φήμη του σκληρού παίκτη στην Ισπανία.

Ο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ και η... φήμη του σκληρού παίκτη

Αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία έχει η ιστοσελίδα blogs.20minutos.es. "Στην Ισπανία είχαμε πάντα ταλαντούχους παίκτες αλλά και ποδοσφαιριστές μαχητές, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο. Γίνεται αναφορά στην παρουσία του στην Ισπανία και πως φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης της Οσασούνα (τονίζεται πως είχε την καλύτερή του απόδοση) της Θέλτα, της Μούρθια και της Ατλέτικο Μαδρίτης Β'. Φυσικά αναφορά δεν θα μπορούσε να γίνει και στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ...

Τονίζεται πως στον "Δικέφαλο" πέρασε τα καλύτερά του χρόνια ο Γκαρσία και πως έγινε ο σημαντικότερος παίκτης του "Δικεφάλου". Ακόμη αναφέρεται πως δέχθηκε μείωση στις αποδοχές του προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο" (πάνω σε αυτό γίνεται λόγος για το έτος 2012). Επίσης τονίζεται πως για έναν μήνα ήταν στο τεχνικό τιμ των "ασπρόμαυρων", πως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2014 όταν έπαιξε στην Ξάνθη και πως στην Ισπανία απέκτησε την φήμη του σκληρού παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK