Ο ίδιος πρόεδρος τις τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά

Από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής που τιμώρησε τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια με την ΑΕΚ η τιμωρία των τριών αγωνιστικών στον Σεμπά.

Ο ίδιος πρόεδρος τις τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά

Με τρεις αγωνιστικές για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη τιμωρήθηκε ο Σεμπά για την τρικλοποδίά στον Αραούχο, στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης είχε ασκήσει δίωξη στον παίκτη για δύο αγωνιστικές (απόπειρα βιαιοπραγίας ή υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω) και ο Ολυμπιακός ζήτησε να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή με πρόεδρο τον Αλκιβιάδη Φερεσίδη, που ήταν εισηγητής της τιμωρίας των "ερυθρόλευκων" για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ, τιμώρησε τον Σεμπά με τρεις αγωνιστικές για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο άσος του Ολυμπιακού χάνει τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη 26/4, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 30/4 και αν περάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό, θα χάσει και αυτόν αλλιώς θα χρωστάει μία αγωνιστική την επόμενη περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK