Ο Ίβιτς κατήγγειλε προπηλακισμό και ύβρεις Χριστοβασίλη

Εισβολή στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και υβριστική επίθεση στους ποδοσφαιριστές κατάγγειλε ο Βλάνταν Ίβιτς, δείχνοντας ως υπαίτιο τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

Η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς, μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, είχε λόγο καταγγελτικό. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" μετέφερε πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και απείλησε τα μέλη της αποστολής βρίζοντάς τους.

Υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι " δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να μπαίνει στα αποδυτήρια και απειλεί τους παίκτες, να τους βρίζει. Aπαγορεύεται πιστεύω, είναι ντροπή".

Επανέλαβε δε τα όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για το γήπεδο. " Δεν είναι γήπεδο αυτό. Είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα. Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Εσείς δεν ξέρετε ποιος ευθύνεται; Θα σας αφήσω να το πείτε", ανέφερε.

Κατέληξε δε λέγοντας πως " όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και παλεύουν για να μπουν στην αποστολή. Το ότι έπαιξαν κάποιοι που δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνει υγεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίβιτς: "Ντροπή σε αυτόν που είναι 10 χρόνια στον ΠΑΣ"
"Τρακτέρ" ο ΠΑΟΚ, πέρασε από τα Γιάννινα
"Σφαίρα" ο Χαρίσης στον Πετράκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK