Ο Καραπαπάς απάντησε με... Black Friday στην ποινή του Χιμένεθ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω social media έδωσε τη δική του απάντηση όσον αφορά τις 15 ημέρες τιμωρίας του Μανόλο Χιμένεθ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
karapapas EUROKISSI

Ο Κώστας Καραπαπάς "απάντησε" στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Μανόλο Χιμένεθ με 15 ημέρες αποκλεισμό από τα γήπεδα λόγω της χειρονομίας με το... μεσαίο δάχτυλο.

Στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ο Κώστας Καραπαπάς κοινοποίησε μία φωτογραφία που παραλληλίζει την τιμωρία του Χιμένεθ με την Black Firday, δηλαδή τις εκπτώσεις.

Στη σχετική φωτογραφία αναγράφεται το εξής: Από 1 έως 6 μήνες, τιμή για σήμερα μόνο 15 ημέρες.

Επίσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έγραψε και σχετικό σχόλιο στο facebook, αναφέροντας: "Καταφέρατε και κάνατε και την Σούπερ Λίγκα... Γ´ Εθνική, σε όλα! Στο ίδιο επίπεδο και οι αποφάσεις... με δυο μέτρα και δυο σταθμά που προκαλούν αηδία σε όλο τον κόσμο... Ντροπή για αυτή τη νέα πρόκληση..."

Στα social media τοποθετήθηκε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος που έγραψε για το θέμα της ποινής του Χιμένεθ: "Χαρακτηρίζουν ποινή- χάδι τις τρεις αγωνιστικές εκτός πάγκου στον Χιμένεθ και ψάχνουν τους... ευαίσθητους όσοι είχαν θεωρήσει... εξόντωση τις 9.000 πρόστιμο (!!!) στον Περέιρα από την τότε αθλητική δικαιοσύνη για τις χειρονομίες του στο ΟΑΚΑ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK