Ο Κρίστιανσεν στην Αθήνα: Τι "παίζει" με Ολυμπιακό!

Ο Τόμας Κρίστιανσεν βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και περιμένει... υπομονετικά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα "προπονητής" στον Ολυμπιακό. Η επαφή με τους "ερυθρόλευκους" που δεν προχώρησε στο... παρασύνθημα και πως μπορεί να γίνει τελικά η ανατροπή με τον Δανό τεχνικό.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ)
kristiansen EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μέχρι να καταστεί σαφές ότι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο αποτελεί τον μεγάλο στόχο των πρωταθλητών, είναι του Δανού με ισπανική καταγωγή Τόμας Κρίστιανσεν, πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ.

Ο 44χρονος κόουτς βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ελλάδα και στη διάρκεια της ημέρας, μάλιστα, είναι πιθανό να βρεθεί σε ένα από τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες play off! Είτε στη Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, είτε στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως και στα δύο, αν προλάβει...

Καλά ενημερωμένε πηγές υποστηρίζουν ότι ο Κρίστιανσεν έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού όχι από ένα, αλλά από δύο γραφεία μάνατζερ, ενώ είναι διαπιστωμένο ότι υπήρξε και επαφή μαζί του σχετικά με πιθανή συνεργασία. Το θέμα δεν προχώρησε, ωστόσο, μιας και ήταν άλλες οι προτεραιότητες (σ.σ. υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόουτς της Αλαβές θα πει τελικά το πολυπόθητο "ναι", όπως από χθες βράδυ σας ενημέρωσε το Contra.gr).

To ταξίδι του Κρίστιανσεν στην Αθήνα έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μία ήθελε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και σήμερα (Κυριακή), μάλιστα, σκόπευε να επισκεφθεί την Ακρόπολη και το μουσείο της. Από την άλλη για να συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου, είναι ανοικτός σε ενδεχόμενο νέα κρούση των "ερυθρολεύκων", αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο θα τον ήθελε για τον πάγκο του, έστω κι αν οι "μεγάλοι" ελληνικοί πάγκοι έχουν κάτοχο ή άλλες προτεραιότητες.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που δεχθεί νέα κρούση από τον Ολυμπιακό, όχι απλά θέλει να αναλάβει το project, αλλά πετάει τη σκούφια του, μιας και θεωρεί τον Πειραιά ως ιδανικό προορισμό μετά τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ που στέφθηκε με την κατάκτηση του τίτλου και πορεία ως τους "16" του Europa League...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK