Ο Λεμονής τραβάει τα μαλλιά του με τους φρέσκους τραυματισμούς

Τους υπολόγιζε για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μα έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Ποια τα διλήμματα του Λεμονή για την 11άδα.

Ο Λεμονής τραβάει τα μαλλιά του με τους φρέσκους τραυματισμούς

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Τάκη Λεμονή, καθώς μετά τον Σεμπά, και τους Εμενίκε - Μπεν που ούτως ή άλλως δεν προλάβαιναν τον ΠΑΟΚ, άλλοι δύο παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ!

Ο Αλμπέρτο Μποτία χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής και τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός και ο Ντιόγο Φιγκέιρας, ο οποίος προοριζόταν για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά υπέστη διάστρεμμα στην σαββατιάτικη προπόνηση και ο Λεμονής τον απέκλεισε.

Χωρίς άλλες επιλογές θα πάει με τον Λεονάρντο Κούτρη ως αριστερό μπακ, τον οποίο σκεφτόταν να τον προφυλάξει.

Στην εξέδρα θα κάτσουν για άλλο ένα ματς οι Μίλιτς και Μάρτινς, ενώ αίσθηση προκαλεί ο αποκλεισμός του Ταχτσίδη.

Ουσιαστικά τα μοναδικά ερωτηματικά για την ενδεκάδα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Νικολάου (Σισέ ή Ένγκελς) και για τον αριστερό εξτρέμ (Καρσελά ή Ανδρούτσος).

Οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο και Ανσαριφάρντ αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η 20άδα: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK