Ο Μαρινάκης έδωσε νέο, ενισχυμένο ρόλο στον Καρεμπέ

Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις περιείχε η σημερινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού κάλυψε την κενή θέση του Μάριο Ουσίγιος με "μεταγραφή" εκ των έσω.

Ο Μαρινάκης έδωσε νέο, ενισχυμένο ρόλο στον Καρεμπέ

Το "πρόσωπο" του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, ο Κριστιάν Καρεμπέ που κατέχει ρόλο συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης των "ερυθρόλευκων" αναλαμβάνει πόστο, πιο ενεργό στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την σημερινή του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη ανακοίνωσε πως ο Γάλλος θα είναι ο νέος Sport Director του συλλόγου, δηλαδή ο Αθλητικός Διευθυντής.

Τη συγκεκριμένη θέση κατείχε στο παρελθόν ο Μάριο Ουσίγιος ο οποίος πλέον δουλεύει στην Γουέστ Χαμ, δίδυμο με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που είναι ο προπονητής των "σφυριών"...

Από εκεί και πέρα ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκου" στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές σημείωσε τα εξής: " Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν!

Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!".

Το λόγο πήρε και νέος τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς που υποσχέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη σκληρή δουλειά:

" Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή"!

Όσον αφορά το υπόλοιπο staff του Ολυμπιακού, αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Chief Scout παραμένει ο Φρανσουά Μοδέστο. Παρουσιάστηκε και ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, Director of Team Operations στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK