"Ο Μίλερ θέλει να πάρει τον Ηρακλή"

Ο Γερμανός Ντίτερ Μίλερ, που κατά το παρελθόν υπήρξε πρόεδρος στο Ανόβερο, συναντήθηκε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.

"Ο Μίλερ θέλει να πάρει τον Ηρακλή"

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη, είχε τη Δευτέρα (23/5) ο Γερμανός Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος το 1995-1996 υπήρξε πρόεδρος στο Ανόβερο.

Ο δικηγόρος του Γερμανού, Γιάννης Καχριμάνης, που εκπροσωπεί τον Γερμανό Κλάους Ντίτερ Μίλερ, μίλησε στον Libero 107,4 και ανέφερε: "Ο κ. Μίλερ είναι εντολέας μας, πελάτης μας. Μέσω Ελλήνων της Γερμανίας, μάς έγινε η σύσταση για έναν τεχνοκράτη του ποδοσφαίρου, που έχει υπάρξει πρόεδρος του Ανόβερο. Μάλιστα είχε εξυγιάνει τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι σύμβουλος σε τρεις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αφρικής αυτή τη στιγμή. Του έγινε μια περιγραφή του Ηρακλή και ζήτησε ορισμένα στοιχεία. Ήρθε εδώ ο Μίλερ, είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο (σ. Παπαθανασάκη). Ο κ. Μίλερ έχει ζητήσει νομική προστασία και οφείλω να μη βγάλω τώρα κάτι παραέξω.

Το ραντεβού έγινε και με τη δική μου παρουσία. Κανένας άλλος δεν ήταν. Οι τρεις μας. Έχουμε γραπτή εξουσιοδότηση του κ. Μίλερ. Έχει θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα και πάνω σε αυτά μιλήσαμε. Συνεργαζόμαστε με δικηγορικά γραφεία στη Γερμανία και από εκεί μας συστήθηκε. Δεν είμαι στην τσέπη του. Έχει διοικήσει ομάδες. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία. Ήρθε μόνο για τον Ηρακλή. Δεν ήρθε για να είναι συμπαίκτης με τον Παπαθανασάκη. Φεύγει τη Τρίτη (24/5) το μεσημέρι. Δεν είναι αχυράνθρωπος κανενός ο κ. Μίλερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK