Ο Οικονόμου, η αύξηση, ο Σιώπης και ο Ανσαριφάρντ

Η ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Οικονόμου με τον Πανιώνιου δεν ήταν παρά το πρώτο βήμα μίας συντονισμένης προσπάθειας του Πανιωνίου να δημιουργήσει έναν ισχυρό και με διάρκεια χρονικό κορμό. Ποιοι άλλοι αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ σύντομα.

Ο Οικονόμου, η αύξηση, ο Σιώπης και ο Ανσαριφάρντ

Η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Βαγγέλη Οικονόμου απλώς επισφραγίστηκε την Τετάρτη στο ραντεβού του με τον Νίκο Ζαμάνη.

Είχε επιτευχθεί βέβαια αρκετές ημέρες νωρίτερα (μπορεί και μήνα) αφού η ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών ήταν σχεδόν απόλυτη ενώ η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας ήταν κοινή.

Ειρήσθω εν παρόδω ο Οικονόμου δεν υπέγραψε χωρίς να πάρει το κατιτίς. Η επέκταση συμβολαίου προβλέπει και μία αύξηση (πάντα λογική και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής), κάτι που άξιζε ο εκ των πρωταγωνιστών της περσινής εκπληκτικής πορείας.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ θα περάσουν σύντομα και άλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστές για ανανέωση (με προτεραιότητα στον Σιώπη) αφού στόχος είναι να δημιουργηθεί ισχυρός και με διάρκεια ελληνικός κορμός.

Πρόταση ανανέωσης όμως θα γίνει και στον Ανσαριφάρντ που ήδη τον "ζαχαρώνουν" κάποιοι από τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Ο Ιρανός φορ έχει μόνο φίλους στην Πλατεία και η διοίκηση θα τον ήθελε στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK