"Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει τον Ταυλαρίδη... Κωτσόβολο"

Όσο δεν βρίσκεται σημείο επαφής με τον Στάθη Ταυλαρίδη τόσο στον Παναθηναϊκό θα... ιδρώνουν ενόψει της διαδικασίας αδειοδότησης της "πράσινης" ΠΑΕ. Πόσα χρωστάει το "τριφύλλι", τι υποστήριξε ο δικηγόρος του έμπειρου αμυντικού.

"Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει τον Ταυλαρίδη... Κωτσόβολο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει μάχη για να συμπληρώσει και να κλείσει το φάκελο που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, αλλά το εμπόδιο με την οφειλή από το 2016 στον Στάθη Ταυλαρίδη μοιάζει, προσώρας, αξεπέραστο.

Ο νυν στόπερ του Άρη έχει διακόψει την επικοινωνία του με τους "πράσινους", διότι θεωρεί ότι τον εμπαίζουν και πως δεν θέλουν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μίλησε επ' αυτού ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, ο οποίος στον Sport24 Radio 103.3 κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό προσπάθεια αναίρεσης των συμφωνηθέντων.

Ο Άρης Ατλαμαζόγλου υποστήριξε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ότι " υπάρχει μία απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει κι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο. Εκεί υπάρχουν δύο όροι: Ο πρώτος λέει ότι ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει τα χρήματα καθαρά και αυτό σημαίνει αποφορολογούμενα. Ο δεύτερος ορίζει ότι όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις επιβαρύνουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Άρα λοιπόν, προς τι τόση συζήτηση και τόση διένεξη από πλευράς της ΠΑΕ για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης αφού το έχει συνομολογήσει και το έχει υπογράψει στο συμβόλαιο".

Ο νομικός εκπρόσωπος του βετεράνου αμυντικού μετέφερε επίσης πως " η ΠΑΕ ήθελε να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ, το οποίο να ορίζει της δόσεις που θα πάρει τα χρήματα ο παίκτης. Αυτό δεν δεχτήκαμε γιατί έχω κακό προηγούμενο με την ΠΑΕ. Όσες φορές έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό ο πελάτης μου, δεν τηρείται. Δεν τηρούνται οι ημερομηνίες καταβολής των δόσεων. Οπότε φτάνουμε σχεδόν σε ένα σημείο να παρακαλάμε για τα χρήματα μας. Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να να πληρωθεί σε 20 δόσεις κι εγώ τους απάντησα “Ο Στάθης δεν είναι… Κωτσόβολος”. Να κάνουμε μια συμφωνία, να σας βοηθήσουμε αλλά βοηθήστε μας κι εσείς. Εγώ αντιλήφθηκα πως δεν είχαν πρόθεση να βοηθήσουν".

Κατέληξε δε λέγοντας πως " ο παίκτης πρέπει να λάβει τα χρήματα του αποφορολογούμενα, όχι γιατί το ζητάει ο ίδιος ή το επιβάλλουμε εμείς αλλά γιατί αυτό έχει συμφωνηθεί και υπογραφεί με την ΠΑΕ. Πλέον έχει κοπεί κάθε δίαυλος επικοινωνίας με την ΠΑΕ εφόσον η στάση της δεν είναι η πρέπουσα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK