Ο ΠΑΟΚ για Μαυρία και Βασιλόγιαννη

Οι δύο παίκτες από την Football League που απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Ο ΠΑΟΚ για Μαυρία και Βασιλόγιαννη
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ κινούνται και για παίκτες που θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον, αλλά και που, παράλληλα, θα προσδώσουν βάθος στο ρόστερ. Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν κλείσει σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport τον Δημήτρη Μαυρία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Πρόκειται για 19χρονο μέσο που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη θεσσαλική ομάδα, έχοντας γράψει φέτος μέχρι στιγμής 23 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Ο Μαυρίας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γλυφάδα και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Αναγέννηση, ενώ αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός χαφ. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" είναι ο ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει την συμφωνία, κάτι που επιθυμεί διακαώς ο παίκτης.

Ο Βασιλόγιαννης

Ο Μαυρίας δεν είναι η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Football League που απασχολεί τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Παρακολουθούν και τον 24χρονο μέσο της Λαμίας, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος φέτος μέτρησε 19 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ παλαιότερα ανήκε στον Ολυμπιακό. Το αν θα επέλθει συμφωνία και με τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος σημειωτέον δεν δεσμεύεται, πλέον, με συμβόλαιο, θα φανεί το προσεχές διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK