Ο Ρόλε ντύθηκε... Ριβάλντο και "καθάρισε" την Κέρκυρα

Στο ντέρμπι παραμονής μεταξύ των Κέρκυρα και Απόλλωνα, η γηπεδούχος ομάδα πήρε σπουδαία νίκη (2-0) και προσπέρασε στη βαθμολογία την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάρτιν Ρόλε που... μάγεψε με τις εμπνεύσεις του.

Ο Ρόλε ντύθηκε... Ριβάλντο και "καθάρισε" την Κέρκυρα

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή η Κέρκυρα επικράτησε του Απόλλωνα με 2-0, κατακτώντας ένα "τρίποντο"... μισή παραμονή. Οι "Φαίακες" με τη νίκη αυτή προσπέρασαν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου και πλέον βρίσκονται στην 14η θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 15η με 16.

Πρωταγωνιστής της "μάχης" το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας, Μάρτιν Ρόλε. Ο 33χρονος που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης τα... έκανε όλα και οδήγησε το σύνολο του Γιάννη Μαντζουράκη στη νίκη.

Ο Ρόλε, λοιπόν, ντύθηκε... Ριβάλντο και στο 40' με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ και τη βοήθεια της τύχης αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Τσόβιτς έκανε το 1-0 (χρεώθηκε αυτογκόλ). Στο 68' ο Ρόλε δημιούργησε το δεύτερο γκολ, μοιράζοντας την ασίστ στον Επστάιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Μαντζουράκης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του και απάντησε με μία βαθιά υπόκλιση...

Κέρκυρα (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου, Τουράμ (32' Παμλίδης), Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (82' Μυτίδης), Μπαλάφας, Επστάιν (70' Αρτυματάς), Γρομητσάρης.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (59' Ανιέτε), Στόουκς, Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι, (71' Καστιγέχος), Ντεβέσα (59' Κονέ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK