Ritiro o Αντρέα, ritiro και ο Ιβαν!!

Το... ιταλικό κόλπο του αμφιλεγόμενου πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να... αντιγράψει και ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Από χθες που η αποστολή της ομάδας γύρισε στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε να την μαντρώσει στο ξενοδοχείο του μέχρι την Πέμπτη και το ματς με την Σλόβαν.

Ritiro o Αντρέα, ritiro και ο Ιβαν!!
savidis stramatsoni

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να μην μακροημέρευσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και προπονητικά να θεωρείται άκρως αμφιλεγόμενος, πρόλαβε όμως, να κάνει... μόδα στην Ελλάδα τοritiro! Κι αυτό αφού το εφάρμοσε άμεσα και ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, μετά την νέα ήττα της ομάδας του που είχε ως αποτέλεσμα να καταγράψει αρνητικό ρεκόρ βαθμολογικής θέσης (ενδέκατη).

Με απόφαση, λοιπόν, του ιδιοκτήτη – προέδρου η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε στην Τούμπα τα ξημερώματα της Δευτέρας, εκεί που οι παίκτες είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους, αλλά στο “Μακεδονία Παλάς” εκεί δηλαδή που ο Ιβάν περίμενε παίκτες και τεχνική ηγεσία.Τους κράτησε μάλιστα μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, όταν το αγωνιστικό τμήμα μετέβη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για την πρώτη προπόνηση ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς.

Το μέτρο της παραμονής όλου του αγωνιστικού τμήματος στο ξενοδοχείο μάλιστα θα ισχύσει μέχρι και το παιχνίδι της Πέμπτης. Οι πληροφορίες που αφορούν το πρώτο τετ-α-τετ του Ιβάν Σαββίδη με τους ποδοσφαιριστές, κάνουν λόγο για μια προσπάθεια εμψύχωσης τους με φόντο το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το αντίστοιχο “μάντρωμα” των παικτών του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο, με απόφαση του πρώην τεχνικού του, το οποίο πάντως δεν έφερε αποτέλεσμα αν κρίνουμε από την ήττα στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Είχε... προηγούμενα με τον ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης
Καμία ανησυχία παιδιά, είκοσι... τελικοί για τα πλέι οφ
Ντροπιασμένος ο Ίβιτς
Στο ντεμπούτο Ουζουνίδη πήρε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK