"Ο Σίλβα αρέσει στην Πόρτο, αλλά θα μείνει στον Ολυμπιακό!"

Ο συντάκτης της πορτογαλικής εφημερίδας "A' Bola", Μιγκέλ Κορέια, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

"Ο Σίλβα αρέσει στην Πόρτο, αλλά θα μείνει στον Ολυμπιακό!"

Ο Μιγκέλ Κορέια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι η Πόρτο θέλει τον Μάρκο Σίλβα, ανέλυσε το προφίλ του νέου μπακ του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Φιγκέιρας, ενώ μίλησε και για τις εντυπώσεις που άφησε ο Κώστας Μήτρογλου στον πρώτο του χρόνο στην Μπενφίκα.

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα: "Έχει κάποιες εφημερίδες που λένε ότι τον θέλει η Πόρτο, αλλά πιστεύω ότι επιλογή της Πόρτο είναι ο Ζαρντίμ. Προσπαθεί να τον πάρει από την Μονακό. Αλλά ο Σίλβα αρέσει πάρα πολύ στον πρόεδρο Πίντο ντα Κόστα, αλλά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένα όνομα που είναι στην λίστα της Πόρτο, αλλά ο Μάρκο είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει εκεί για ένα χρόνο".

Για την ρήτρα που έχει ο Μάρκο Σίλβα για την επιστροφή του στην Πορτογαλία: «Πιστεύω ότι για την Πόρτο δεν θα ήταν πρόβλημα. Φέτος θα έχει πάρα πολλά λεφτά, λόγω ενός τηλεοπτικού συμβολαίου».

Για το προφίλ της νέας μεταγραφής του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Φιγκέιρας: «Στην Πάκος έπαιξε πάρα πολύ καλά, γι” αυτό πήγε στην Σεβίλλη. Στην αρχή ήταν καλά, μετά όμως πήγε στην Τζένοα. Τα δίνει όλα και στα ενενήντα λεπτά. Θέλει να βοηθάει την ομάδα του. Του αρέσει να παίζει επιθετικά. Είναι καλύτερος στην επίθεση και δεν θα δεχτεί να παίζει πολύ άμυνα. Κάποιες φορές μπορεί παίξει και αριστερά».

«Βγήκαν πληροφορίες ότι ο Παναιτωλικός θα πάρει έναν νεαρό παίκτη από τη Νασιονάλ και πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει Πορτογάλο προπονητή. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλοι Πορτογάλοι στην Ελλάδα», είπε ο Μιγκέλ Κορέια, για το αν θα συνεχίσουν να έρχονται παίκτες και προπονητές από την Πορτογαλία.

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Πήγε πάρα πολύ καλά και κανείς δεν το περίμενε να είναι έτσι από τον πρώτο χρόνο. Έβαλε πολλά γκολ και έκανε καλό δίδυμο με τον Ζόνας. Έκανε νέο συμβόλαιο και πιστεύω του χρόνου θα είναι καλύτερος, θα βάλει κι άλλα γκολ. Ο Σάμαρης δεν πήγε τόσο καλά, όπως πριν, αλλά παραμένει ένας σημαντικός παίκτης».

Για το τι πιστεύουν οι Πορτογάλοι ότι θα πετύχουν στο Euro: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε μακριά. Έχουμε καλή ομάδα με παίκτες που ακόμα δεν γνωρίζουν πολλοί. Η Πορτογαλία αν έχει τύχη μπορεί να πάει μακριά. Περιμένουμε πως θα είναι και ο Ρονάλντο. Αν είναι στο 100%… Από τους ομίλους νομίζω ότι έχουμε εύκολο όμιλο, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Μέχρι τα ημιτελικά νομίζω μπορούμε να πάμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK