Ο Τούρκος ατζέντης και η προεργασία για Άρνεσεν

Ο Τούρκος ατζέντης, Αταλάι Μουτλού είχε δώσει το "παρών" στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μεσολάβησε για να "τελειώσει" το θέμα της συμφωνίας του Φρανκ Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ

Ο Τούρκος ατζέντης και η προεργασία για Άρνεσεν

Την προεργασία για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Φρανκ Αρνεσεν έκανε ο Τούρκος ατζέντης, Αταλάι Μουτλού ο οποίος στο λογαριασμό του στο twitter "ανέβασε" μια φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με τον Δανό που τραβήχτηκε πριν ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μουτλού είχε βρεθεί στην Τούμπα την Κυριακή (24/5) στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά προετοίμασε το έδαφος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των "ασπρόμαυρων" με τον Αρνεσεν που ανακοινώθηκε στις 27/5, λίγο πριν παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό.

Αναφορά σε Κλάους δίχως κάτι... νέο

Στην Ιταλία ασχολούνται συνεχώς με το ότι η Ουντινέζε και η Σασουόλο έχουν κατά νου τον Στέφανο Αθανασιάδη δίχως ωστόσο να "δίνουν" κάποια "φρέσκια" είδηση σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Ενα ζήτημα που έχει γραφτεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη χώρα και αναφέρει το Σάββατο και η ιστοσελίδα "gianlucadimarziο", τονίζοντας πως η Ουντινέζε και η Σασουόλο παρακολουθούν την περίπτωση του Κλάους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK