Ο βασικότατος και... επιβαρυμένος Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ, που σκόραρε κατά της Βέροιας, είναι πρώτος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ενώ έχει την πρωτιά στα λεπτά συμμετοχής αλλά και στα περισσότερα ματς ως βασικός.

Ο βασικότατος και... επιβαρυμένος Βίτορ
INTIME SPORTS

O Μιγκέλ Βίτορ ήταν αυτός που έκανε το 0-2 στο ματς του ΠΑΟΚ με την Βέροια, με τον Πορτογάλο έτσι να βάζει για τα καλά τις βάσεις για την νίκη του "Δικεφάλου". Ο ίδιος έχει παίξει στα 22 από τα 25 παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος στο πρωτάθλημα αποτελώντας έτσι βασικότατο γρανάζι για την μηχανή του "Δικεφάλου". Μάλιστα είναι πρώτος σε συμμετοχές για τους "ασπρόμαυρους" στη Σούπερ Λίγκα και στη δεύτερη θέση είναι ο Φακούντο Περέιρα με 21 αγώνες.

Συνεχώς βασικός στα 22 ματς πρωταθλήματος που έπαιξε

Πέραν αυτού, να σημειωθεί πως είναι ο πιο επιβαρυμένος παίκτης του ΠΑΟΚ από πλευράς λεπτών συμμετοχής. Ο Βίτορ έχει αγωνιστεί 2035 λεπτά στο πρωτάθλημα και δεύτερος είναι ο Περέιρα με 1668 λεπτά.

Τέλος, ο Πορτογάλος είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα ματς ως βασικός στην Σούπερ Λίγκα αφού έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα 22 φορές, στα ισάριθμα παιχνίδια που έπαιξε (αναπληρωματικός δεν ήταν ποτέ) ενώ στη δεύτερη θέση "έρχονται" οι Εργκους Κάτσε και Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ξεκίνησαν βασικοί σε 19 αγώνες (όσον αφορά τον Περέιρα που είναι δεύτερος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, έχει παίξει σε 18 αγώνες βασικός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK