Ο Χάσι κάνει... κονέ τον Οφόε στην Σπόρτινγκ

Επανεμφανίστηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία έσταξε... μέλι για τον Οτζίτζα Οφόε, απαξιώνοντας κάπου το υπόλοιπο "ερυθρόλευκο" ρόστερ Ποια η συμβουλή του 45χρονου προπονητή στον Ζόρζε Ζεζούς...

Ο Χάσι κάνει... κονέ τον Οφόε στην Σπόρτινγκ

Επανεμφάνιση Μπέσνικ Χάσι ! Όχι σε κάποιον πάγκο, τουλάχιστον όχι ακόμη αφού υπάρχουν και τα λεφτά της αποζημίωσης του Ολυμπιακού,αλλά στα... ΜΜΕ. Και μάλιστα στα... πορτογαλικά, ως συνέχεια των δημοσιευμάτων που θέλουν την Σπόρτινγκ να κάνει προσεχώς κίνηση για την αγορά του Οτζίτζα Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Οι Πορτογάλοι συνάδελφοι λογικά... έψαξαν και βρήκαν τον πρώην κόουτς των "ερυθρόλευκων" αφού ο Βέλγος μέσος αποτελεί τον αγαπημένο του παίκτη, αφού τον πήρε τόσο στην Πολωνία όσο και στην Ελλάδα. Με τον Χάσι να καλεί τον συνάδελφό του, Ζόρζε Ζεζούς, να πάρει με... κλειστά μάτια τον Οτζίτζα στη Λισαβόνα αλλά και να τον... συμβουλεύει μάλιστα σε ποια θέση πρέπει να τον χρησιμοποιεί!

"Δεν με εκπλήσσει καθόλου που ενδιαφέρεται για Οτζίτζα η Σπόρτινγκ. Αντιθέτως, πιστεύω πως από τους παίκτες που προπόνησα στον Ολυμπιακό είναι ο μοναδικός που ταιριάζει σε αυτή την Σπορτινγκ. Μια ποιότικη ομάδα, με τεράστιους ποδοσφαιριστές όπως ο Ουίλιαμ, ο Μπατάλια και ο Μπρούνο Φερναντες..."! Τάδε έφη Μπέσνικ Χάσι, στην συνέντευξη του στην "O Jogo". Την πορτογαλική εφημερίδα που... κατά σύμπτωση αποκάλυψε το φλέρτ της Σπόρτινγκ με τον Οτζίτζα Οφόε...

Ο Κοσοβάρος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έσταξε... μέλι για τον Βέλγο χαφ - και καλά έκανε, αν και κάποιος μπορεί να επικαλεστεί πως... ευλογεί τα γένια του αφού αποτέλεσε δική του μεταγραφή - αλλά ασφαλώς προκάλεσε άσχημη εντύπωση η... έμμεση κακεντρεχειά του, απαξιώνοντας το υπόλοιπο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το οποίο σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσε δικό του δημιούργημα το περασμένο καλοκαίρι!!

Επισήμανε μάλιστα στον πολύπειρο συνάδελφό του να πάρει τον Οφόε γιατί θα του φανεί χρήσιμος τόσο ως 8άρι όσο και σαν 10άρι καθώς μπορεί να "κουβαλήσει" τη μπάλα τόσο καλά όσο και να μαρκάρει.

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK