Ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει το... χάσμα με την ΑΕΚ

Όσο δεν βρίσκει σημείο επαφής με τη διοίκηση της ΑΕΚ στο σκέλος που αφορά την εφορία του συμβολαίου του, τόσο θα νιώθει μετέωρος ο Μανόλο Χιμένεθ. Η δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σεβίλλης αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέδειξε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και την έφερε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρόλα αυτά δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε τον Γενάρη του '17. Ακούγεται παράδοξο, μα είναι η πραγματικότητα είναι αυτή.

Ο ίδιος ο Ισπανός το παραδέχθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "La Colina Radio Show" του ραδιοσταθμού Neo FM. Τι είπε, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας τις πληροφορίες του Ευαγγελίου για υπαρκτή διαφορά στην κουβέντα ανανέωσης που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη; Ότι "τελειώνει το συμβόλαιό μου, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσω".

Σημείωσε βέβαια πως του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα, γιατί μοιάζει σαν να ζει στην Ανδαλουσία, ενώ χαρακτήρισε " θρίαμβο" ό,τι πέτυχε εφέτος η Ένωση αφού " ξεπεράσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με βάση το καλό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK