Ο Χιμένεθ "κρέμασε" τον Φορτούνη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ!

Το ... άβατο των αποδυτηρίων της ΑΕΚ κατέλυσε ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος αποκάλυψε στο Instagram την ατάκα σε 3 γλώσσες του Φορτούνη που ανάρτησε ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να ντοπάρει τους κιτρινόμαυρους ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Καθώς και την παρότρυνση του Ισπανού.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν προπόνηση το πρωί της Τρίτης (25/4), παραμονή του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, και στο πλαίσιο αυτής τους περίμενε μία έκπληξη στα αποδυτήρια αναφορικά με τον αντίπαλό τους.

Αυτό ήταν μία τυπωμένη φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μία δήλωση του άσου των Πειραιωτών ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με την Ένωση!

Ο Χιμένεθ "κρέμασε" τον Φορτούνη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ!

"Την Τετάρτη θα πάμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα", ανέφερε η σχετική δήλωση που ήταν μεταφρασμένη και σε αγγλικά και σε ισπανικά ώστε να την καταλάβουν και οι ξένοι ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου", με τον Μανόνο Χιμένεθ να χρησιμοποιεί αυτή τη δήλωση για να τους "φτιάξει" ψυχολογικά και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ντέρμπι.

"Δείξτε τους ποια είναι η καλύτερη ομάδα", ήταν η παρότρυνση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θα θέλει σίγουρα από τους παίκτες του να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου ημιτελικού στο Φάληρο ή εκείνη του πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο (σε αμφότερα τα ματς πήραν τη νίκη) για να σφραγίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK