Ο Χιμένεθ, ο Μασούντ και τα αίτια του 0-0

Ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα δεν ζήτησε... ενίσχυση, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που δημιούργησαν 20 ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Τσόβιτς. Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μασούντ.

Ο Χιμένεθ, ο Μασούντ και τα αίτια του 0-0
EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το 0-0 με τον Απόλλωνα δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών στο βρεγμένο τερέν του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τον Ισπανό, αυτό που έλειψε ήταν το γκολ, που δεν ήρθε στις 20 ευκαιρίες που δημιούργησε η Ένωση: "Κάναμε 20 σουτ στον στόχο και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ..."

Συνεχίζοντας, ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" καυτηρίασε το γεγονός των καθυστερήσεων του Απόλλωνα από το πρώτο λεπτό της "μάχης": " Δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό (σ.σ. τη διαιτησία ). Είναι πολύ δύσκολο. Όταν μια ομάδα προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να κάνει καθυστερήσεις πάντως, δεν κερδίζει κανείς τίποτα αν ο τερματοφύλακας πάρει μια κάρτα στις καθυστερήσεις.

Θα έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ απέναντι σε μια ομάδα καλή αμυντικά. Είχαμε απόλυτα τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε το γκολ. Αυτό που έκανε η ομάδα ήταν να κυκλοφορήσει την μπάλα και να κάνει ευκαιρίες. Κέρδισε 13 κόρνερ απέναντι σε μηδέν του Απόλλωνα. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν μπει το πρώτο γκολ..."

Σχετικά με τον Μασούντ, τόνισε: " Σκέφτομαι μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Μακάρι να επανέλθουν οι τραυματίες. Θα μιλήσω μόνο για τους παίκτες που ανήκουν την ΑΕΚ. Ο Μασούντ δεν ανήκει στην ΑΕΚ, οπότε δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο, θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε πολλά άτομα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK