Ο Ζεσούς, ο Μάλκομ, ο Άλεφ κι ένας τελικός... Μουντιάλ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη διαπραγμάτευση με την Μπράγκα και την Παρασκευή (20/7) αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει με την πρωταθλήτρια ο Άλεφ. Ο 23χρονος χαφ με τα εξαιρετικά σωματικά προσόντα ανήκει σε μία φουρνιά Βραζιλιάνων παικτών που άφησαν το στίγμα τους στις μικρές ηλικίες (VIDEO).

Ο Ζεσούς, ο Μάλκομ, ο Άλεφ κι ένας τελικός... Μουντιάλ

Το μεταγραφικό "ντου" της ΑΕΚ είχε τριπλό αντίκρισμα, καθώς η Ένωση θα ντύσει με τα χρώματά της τους Λούκας Μπογέ, Έκι Πόνσε και Άλεφ.

Ο τελευταίος αναμένεται στην πατρίδα μας την ερχόμενη Παρασκευή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (δανεικός). Μπορεί πάντα στις μεταγραφές οι επιθετικοί να χρίζουν πιο... λαμπερής μεταχείρισης, ωστόσο για τον Άλεφ δεν ισχύει το ίδιο.

Πολλοί θεωρούν πως η πρωταθλήτρια έπιασε το... λαχείο με τον Βραζιλιάνο μέσο, καθώς πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή με σούπερ σωματικά προσόντα. Ο 23χρονος, πάντως, δεν είναι κάποιος άγνωστος Βραζιλιάνος της Μπράγκα.

Ο Ζεσούς, ο Μάλκομ, ο Άλεφ κι ένας τελικός... Μουντιάλ

Η φήμη του είχε γίνει γνωστή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 το 2015 που είχε διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία.

Με τον Άλεφ βασικό στα περισσότερα παιχνίδια, η "Σελεσάο" είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε (2-1 στην παράταση) από την Σερβία ενός άλλου σπουδαίου ταλέντου... 100.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς ο οποίος τρία χρόνια μετά έχει γίνει η αιτία "τιτανομαχίας" μεταξύ σπουδαίων ομάδων που ρίχνουν εκατομμύρια στο τραπέζι για χάρη του.

Ο Ζεσούς, ο Μάλκομ, ο Άλεφ κι ένας τελικός... Μουντιάλ

Όσον αφορά τον Άλεφ, λοιπόν, υπήρξε βασικός στη παραπάνω φουρνιά Κ-20 της Βραζιλίας με σπουδαίους "συμπολεμιστές" και αντιπάλους. Να σκεφτεί κανείς πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είχε περάσει αλλαγή στον τελικό, παίρνοντας τη θέση του Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ζεσούς, ο Μάλκομ, ο Άλεφ κι ένας τελικός... Μουντιάλ

Εκτός από τον πρωτοκλασάτο φορ, σ' αυτή τη Βραζιλία είχαν παίξει και ταλέντα όπως ο Μάλκομ (κοστολογείται από την Μπορντό στα 50.000.000 ευρώ), ο Μποσίλια της Μονακό και ο Αντρέας Περέιρα της Γιουνάιτεντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK