Ο Ζιλέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στο αντίο του!

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού λίγες ημέρες μετά το διαζύγιό του με την ομάδα, με το μήνυμά του στο Instagram να είναι γεμάτο... αυτοκριτική.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με τον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και λίγο μετά το αντίο του στους Πειραιώτες ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν είχε διάθεση να ωραιοποιήσει καταστάσεις.

Μέσω ποσταρίσματός του στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Βέλγος αμυντικός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τον κόσμο της αλλά παράλληλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, τονίζοντας πως απέτυχε τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων".

"Φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σεζόν που περάσαμε μαζί. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ήταν μακριά απ' την τέλεια σεζόν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αποτύχαμε διότι Ολυμπιακός σημαίνει πάντα τρόπαια και τίτλοι.

Θα κρατήσω τις υπέροχες αναμνήσεις. Την πρόκριση στο Champions League, την κλήρωση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ στο κεφάλι μου θα ηχούν πάντα τα τραγούδια σας. Είστε απίστευτοι.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που κατέβαλαν προσπάθεια για να με φέρουν σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι λυπημένος που φεύγω απ' τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι παράλληλα υπερήφανος που φόρεσα αυτά τα χρώματα. Πάμε Ολυμπιακέ"!, ήταν το μήνυμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK