Αναστόπουλος: "Έχουν γίνει τρoμερά πράγματα, ο ΟΦΗ σας πειράζει;"

Με αγανάκτηση απάντησε ο Νίκος Αναστόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει αν ο ΟΦΗ πρέπει να αγωνίζεται με τόσα προβλήματα, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Αναστόπουλος: "Έχουν γίνει τρoμερά πράγματα, ο ΟΦΗ σας πειράζει;"

Ερωτηθείς αν ο ΟΦΗ πρέπει να αγωνίζεται με τόσα προβλήματα, ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε: "Εδώ έχουν γίνει άλλα, ο ΟΦΗ σας πειράζει; Έχουν γίνει τρομερά πράγματα, ο ΟΦΗ σας φταίει; Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει, του είχε δοθεί μια διορία, έδωσε τα χρήματα και παίξαμε. Αν εξαιρέσουμε 6-7 ομάδες, οι άλλες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα; Στον ΟΦΗ θα εφαρμοστούν όλοι οι νόμοι; Εμείς δεν είπαμε ότι δεν πληρώσαμε. Επειδή με ρωτήσατε, σας απαντώ. Στο παρελθόν έχουν γίνει πράγματα και θαύματα, ο ΟΦΗ σας πειράζει;"

Για το ματς με τον Παναιτωλικό είπε: "Περάσαμε μια δύσκολη μέρα, γενικής φύσεως, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Όπως καταλαβαίνετε, η αποστολή μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα που γίνεται καλύτερη όταν παίζει στην έδρα της, είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Αυτοί που μείνανε, προσπάθησαν.

Έχουμε τρία δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Δεν θα ήθελα να πω αναλυτικά τι και πως, είναι γνωστά τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, αλλά γνωρίζετε ότι σε τέτοια ζητήματα το μυαλό μας είναι αλλού. Είχαμε τα προβλήματα μας, είναι γνωστά αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε.

Το Σάββατο έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, το έργο μας παραμένει δύσκολο γιατί δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ο ΟΦΗ έχει δρόμο και όλα θα πάνε καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK