Δεν συμπληρώνει 18άδα ο ΟΦΗ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΟΦΗ καθώς μετά τις αποχωρήσεις ακόμη 4 ποδοσφαιριστών, η κρητική ομάδα έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμους μόλις 15 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 8 προέρχονται από τις ακαδημίες. Πονοκέφαλος για τον Αναστόπουλο ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (21/1) κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεν συμπληρώνει 18άδα ο ΟΦΗ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν και επίσημα πλέον οι Μακρής, Στάθης, Τριποτσέρης και Κουτσιανικούλης, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τον σύλλογο.

Δημιουργείται έτσι σοβαρό πρόβλημα για την κρητική ομάδα καθώς μπορεί να υπολογίζει αυτή τη στιγμή σε μόλις 15 παίκτες και σε περίπτωση που οι αποχωρήσεις συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό, τότε θα αναγκαστεί να παίζει αποκλειστικά με παιδιά από τις ακαδημίες. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για τον Νίκο Αναστόπουλο που δεν μπορεί να συμπληρώσει 18άδα για το ματς κόντρα στον Πανθρακικό για το Κύπελλο την Τετάρτη (21/1), ενώ το Σάββατο (24/1) αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό εντός έδρας.

Από την αρχή της σεζόν, έχουν αποχωρήσει ακόμη 10 παίκτες (Σίσιτς, Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης, Απόνιο, Φερούζ, Αντελέγιε, Ραζάκ, Μεϊτέ, Πετρόπουλος, Μιλιάζες) με τα προβλήματα να μην έχουν σταματημό, ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Τραυματίες παραμένουν οι Μερεμπιασβίλι και Περογαμβράκης, με αποτέλεσμα την πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή να αποτελούν οι:

Γκιόργκι Λόρια (Τ)

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Ντάνι Φερνάντες

Μανώλης Μονιάκης

Ανδρέας Λαμπρόπουλος

Κωνσταντίνος Μπανούσης

Μάιρον Τζορτζ

Και οι νεαροί:

Μιχάλης Αγριμάκης (Τ)

Γιώργος Γιαγκιόζης (Τ)

Μανώλης Ροβίθης

Μανώλης Μπολάκης

Ζαχαρίας Μαραθιανός

Παναγιώτης Μανιδάκης

Χαράλαμπος Δαμιανάκης

Μανώλης Φαζός

Και το πρόβλημα γίνεται χειρότερο αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών στην χειμερινή περίοδο λόγω οφειλών.

Να σημειώσουμε επίσης πως υπάρχει γκρίνια και από τους Μπανούση και Λαμπρόπουλο και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αν δεχθούν κάποια πρόταση, να ζητήσουν να φύγουν ή να λύσουν το συμβόλαιό τους.

H επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Μακρή και το "αντίο":

"Τον Ιανουάριο του 2013 επέλεξα την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Εδώ και 2 χρόνια υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις το σωματείο και τον υπέροχο κόσμο του, έδωσα τα πάντα ως αρχηγός για την φανέλα του ΟΦΗ. Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ, αλλά έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου.

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θα ξεχάσω τον κόσμο του ΟΦΗ τον οποίο αγάπησα και αγαπήθηκα. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον κάτω από πιο υγιείς συνθήκες.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους που υπό αντίξοες συνθήκες είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν.

Και τέλος ένα συγγνώμη αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις".

Διαβάστε ακόμη:

Προσφυγές από άλλους τέσσερις

Αναστόπουλος: "Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ"

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Σταματήστε επιτέλους το βιασμό του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Βέροια - ΟΦΗ 4-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK