Γκατούζο: "Έμεινα γιατί μου έδειξαν όλοι πόσο με θέλουν"

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών novasports έκανε ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα ύστερα από τις πιέσεις του κόσμου, αλλά και στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Γκατούζο: "Έμεινα γιατί μου έδειξαν όλοι πόσο με θέλουν"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Ο λόγος που είμαι εδώ και συνεχίζω είναι ότι μίλησα με τη διοίκηση και είδα πόσο πολύ με θέλουν, τόσο η διοίκηση, όσο και οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και όλη η πόλη. Μου έδειξαν σεβασμό και ότι θέλουν να μείνω για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πριν λίγους μήνες. Θέλω να είμαι προπονητής της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

"Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και οι υπόλοιπη στη δική τους. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του για να προχωρήσει αυτή η ομάδα μπροστά", σχολίασε.

Για τις διαφορές στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αστέρα, τόνισε: "Δεν ήμασταν διαφορετικοί σαν ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς όμως πληρώσαμε 2-3 στιγμιαία και ατομικά λάθη που κάναμε. Ομαδικά είχαμε καλή απόδοση και ειδικά μετά το 1-1 είχαμε πολύ καλή απόδοση. Δεν έχω να προσάψω τίποτα στους παίκτες, ήταν πάρα πολύ καλοί, σε επίπεδο τακτικής και προσπάθειας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά".

Όσον αφορά το επίπεδο της Super League είπε: "Υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από εδώ και πέρα, αλλά το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά για να εξαρτάται από μας το αποτέλεσμα κάθε αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK