H "πρώτη" του Μεϊτέ

Ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ. Διαβάστε το βιογραφικό του έμπειρου αμυντικού.

H "πρώτη" του Μεϊτέ

Ο 33χρονος στόπερ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάρκο Ζόρο, έφτασε την Δευτέρα στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου η κρητική ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Τζενάρο Γκατούζο και τους συνεργάτες του, εν συνεχεία παρουσιάστηκε στους νέους του συμπαίκτες κι έπειτα πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση με τον "όμιλο".

To who is who

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1980 επί γαλλικού εδάφους, αλλά έχει αποκτήσει ιβοριανό διαβατήριο. Σε ηλικία 17 ετών άρχισε την καριέρα του από την Ρεντ Σταρ 93 και το 2000 πήρε μεταγραφή για την Μαρσέιγ, στην οποίαν έμεινε για έξι χρόνια προτού μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπόλτον (2006-08) και της Γουέστ Μπρομ (2008-11).

Το 2011 ο 48 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού επαναπατρίστηκε για την Ντιζόν, ωστόσο το Μάρτιο του 2013 άφησε εκ νέου την Γαλλία για να μεταπηδήσει στη φινλανδική Χόνκα. Ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν η αγγλική Ντονκάστερ, από την οποίαν έμεινε ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK