Μακρής στο Contra.gr: "Είναι αστείο να στεκόμαστε στις καθυστερήσεις"

Ο άνθρωπος που χάρισε τη μεγάλη νίκη στον ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ο Γιώργος Μακρής, μίλησε στο Contra.gr για το διπλό των Κρητικών και τις τοποθετήσεις των Τζενάρο Γκατούζο και Γιάννη Αναστασίου.

Μακρής στο Contra.gr: "Είναι αστείο να στεκόμαστε στις καθυστερήσεις"

Γιώργο, συγχαρητήρια, πως εισέπραξες αυτή τη μεγάλη επιτυχία;

Ηταν μία μεγάλη νίκη και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά δείξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί.

Τακτικά που κρίθηκε το παιχνίδι;

Θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι λειτουργήσαμε πολύ καλά σαν ομάδα. Λειτουργήσαμε όπως ακριβώς είχαμε πει πριν το ματς και νομίζω ότι τα κάναμε όλα τέλεια πλην του γκολ που δεχθήκαμε το οποίο ήταν μία καθαρή ατυχία.

Ποιες είναι οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου από τον Τζενάρο Γκατούζο;

Ο προπονητής μας είναι μία μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα και μας δίνει δύναμη μόνο με την παρουσία του. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Εχουμε δουλέψει πολύ, μα πάρα πολύ στην τακτική και ανεβαίνουμε κάθε μέρα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.

Τι στόχους έχει ο εφετινός ΟΦΗ; Βλέπει Ευρώπη;

Ο ΟΦΗ θα κοιτάξει κάθε ματς ξεχωριστά και θα πηγαίνει για τη νίκη σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται. Είμαστε καινούργια ομάδα, δεν βιαζόμαστε ούτε λέμε μεγάλα λόγια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο εφέτος, πέφτουν τέσσερις ομάδες και οι έδρες είναι πολύ δυνατές.

Το καλοκαίρι αποφάσισες να μείνεις στον ΟΦΗ. Νιώθεις δικαιωμένος;

Είμαι περήφανος που έμεινα στον ΟΦΗ που είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι σ' αυτόν το σύλλογο.

Ο προπονητής σας μετά το τέλος του ματς ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση. Τι πιστεύεις;

Το δέχομαι ότι δεν ήταν κάτι ωραίο. Θέλαμε το αποτέλεσμα. Νομίζω όμως είναι ότι είναι αστείο να στεκόμαστε στις καθυστερήσεις. Εμείς δεν βγήκαμε να πούμε κάτι για το διαιτητή, η μοναδική ομάδα που πήρε κίτρινες ήταν ο ΟΦΗ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK