O Σεροπιάν στο ΟΦΗ

Ο Μουράτ Σεροπιάν πρόκειται να είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, καθώς υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

O Σεροπιάν στο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ύστερα από τις αρνητικές απαντήσεις του Νίκου Νιόπλια και του Μάκη Χάβου οι διοικούντες τον ΟΦΗ στράφηκαν στην περίπτωση του Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος την εφετινή σεζόν κάθισε στον πάγκο του Παναιγιάλειου και της Ερμιονίδας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι ο Αρμένιος προπονητής αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Στην πρώτη δήλωση ύστερα από τη συμφωνία, ανέφερε: "Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας. Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Άρη, είναι σημαντικά για μας. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK