Παίζει την Τετάρτη και εν συνεχεία όλα ανοιχτά...

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί ακόμα και σε ότι αφορά την ύπαρξή του (ως ΠΑΕ).

Παίζει την Τετάρτη και εν συνεχεία όλα ανοιχτά...
INTIME SPORTS

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά. Την Τρίτη το μεσημέρι κυκλοφόρησε μία πληροφορία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ από προσωπικότητες που δεν ήθελαν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους.

Η φήμη διαψεύστηκε, με οργή είναι η αλήθεια, από το περιβάλλον του Νίκου Μαχλά ο οποίος εξακολουθεί να αγωνίζεται σχεδόν μόνος του για να εξασφαλίσει μέλλον στον ΟΦΗ.

Προσώρας πάντως συναντά σημαντικά εμπόδια. Τόσο σημαντικά που ουδείς αυτήν την ώρα μπορεί να βάλει στο χέρι του στη φωτιά για το αν ο ΟΦΗ κατέβει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο.

Ουδείς, επίσης, μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις μέχρι το Σάββατο. Ο Λόρια και ο Μερεμπασβίλι ας πούμε έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Πολλά θα δείξει η Πέμπτη, επόμενη του αγώνα Κυπέλλου. Οι ξένοι πάντως δύσκολα θα παραμείνουν αν δεν δουν χειροπιαστά πράγματα και αποδείξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK