"Θα προφυλάξουμε τον Γκατούζο από τον πόλεμο"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπερασπίστηκε τον Τζενάρο Γκατούζο με αφορμή το ξέσπασμά του και με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για "πόλεμο άνευ προηγουμένου", υποστηρίζοντας ότι θα τον προστατεύσει από "ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα".

"Θα προφυλάξουμε τον Γκατούζο από τον πόλεμο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η κρητική ΠΑΕ ανέφερε: " Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου «πόλεμο» από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι.

Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και «καθοδηγούμενα» δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες.

Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατουζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας Άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσα μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα".

Διαβάστε ακόμη:

Γκατούζο: "Ο καπετάνιος δεν αφήνει το καράβι, όλα ήταν μ@@..ες"

Το υβριστικό ξέσπασμα του Γκατούζο σε VIDEO

Γκατούζο: "Δε με φοβίζει τίποτα, δεν είμαι μαζοχιστής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK