Θέμα αποβολής από τη Super League για ΟΦΗ

Πιο σοβαρό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο της αποβολής του ΟΦΗ από τη Super League. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ κατά της διοργανώτριας αρχής, η οποία θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης (14:00) για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Θέμα αποβολής από τη Super League για ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Οι Κρητικοί είχαν κινηθεί νομικά ώστε να λάβουν προσωρινή διαταγή με την οποία θα προστατεύονταν από τους πιστωτές τους μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, αφού η προηγούμενη έληγε στις 12 Ιανουαρίου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, ενόψει της συζήτησης για την ένταξη στο άρθρο 99, ωστόσο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Super League.

Η λίγκα είχε δώσει προθεσμία 50 ημερών στους Κρητικούς να αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, σύμφωνα με τις οδηγίες της FIFA, κάτι που δεν τηρήθηκε, με τη νέα προσφυγή την Τρίτη.

Πλέον το μπαλάκι περνάει στο ΔΣ της Super League, που θα συζητήσει πρώτα το συγκεκριμένο θέμα και είναι πιθανό να καταλήγει στην απόφαση της αποβολής του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, όπως συνέβη και με τη Νίκη Βόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK