Το υβριστικό ξέσπασμα του Γκατούζο σε VIDEO

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος απάντησε με οργισμένο τρόπο στα σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τον πάγκο του ΟΦΗ.

Το υβριστικό ξέσπασμα του Γκατούζο σε VIDEO

Ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου στο "Γεντί Κουλέ", αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν έτοιμο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Κρητικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της εφημερίδας Goal χαρακτηρίζοντας "ψευδές" το ρεπορτάζ της, ενώ πάνω στα νεύρα του χρησιμοποίησε πολλάκις και την πασίγνωστη ελληνική λέξη "μαλακία" προκειμένου να γίνει πιο... κατανοητός.

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Ιταλού (πηγή cretapost.gr):

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Την πρώτη ημέρα που ο Μάνθος Πουλινάκης ήρθε στην Ιταλία, μου εξήγησε αναλυτικά και μου είπε τα πάντα για τον ΟΦΗ. Αλλά εννοώ τα πάντα. Εάν αναρωτηθείτε ποιος είναι ο μισθός μου εδώ και του τεχνικού τιμ θα καταλάβετε ότι εγώ ήρθα εδώ για να δουλέψω. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και αυτό που διάβαζα στην εφημερίδα Goal, θλίβομαι για ότι διάβασα και θλίβομαι για την εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος αλλά και ο διευθυντής της εφημερίδας δεν πρέπει να αφήνουν να περνούν πράγματα που είναι τελείως ψευδή. Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω τον καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω.

Το ξέρω ότι έχω πολλές δυσκολίες. Αλλά εγώ δουλεύω 12-13 ώρες στο ΒΑΚ. Κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε. Αλλά δεν θα ακουμπάτε την δουλειά μου και τους παίκτες μου. Εγώ ακουμπάω τους παίκτες μου, όχι εσείς. Και αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι όλα μαλακίες. 100% μαλακίες. Από την ημέρα που τελείωσε το φιλικό με τον Εργοτέλη, πήγα στα αποδυτήρια και μίλησα στους παίκτες μου. Τους είπα ότι αν δεν αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού, θα φύγω. Το είπα για να τους πιέσω και για να καταλάβω σε ποια ομάδα παίζουν. Ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια ομάδα με πολλά προβλήματα αλλά θέλω να παίζουν με καρδιά. Όχι να φύγω; Είναι πολύ εύκολο να φύγω.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λάβει τηλεφωνήματα από 4-5 προέδρους και μου έχουν πει να φύγω. Εγώ θα μείνω εδώ. Η οικογένεια μου ζει στην Κρήτη. Δεν ήρθα για διακοπές. Και για αυτό τρελαίνομαι με αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες. Ένας χρόνος εδώ είναι σαν να έχω περάσει 10 χρόνια σε άλλη ομάδα. Δεν πάμε σπίτι να κλάψουμε επειδή έχουμε προβλήματα αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Σας είπα, καμία φορά χάνουμε – καμία φορά κερδίζουμε. Και να χάναμε, τα ίδια πράγματα.

Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δεν έχουν σεβασμό για εμένα που δεν είναι το πιο σημαντικό αλλά δεν σέβεται την Κρήτη και τον κόσμο του ΟΦΗ. Κάθε μέρα μιλάμε όσοι είμαστε στην ομάδα και αυτό λέμε ότι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα αλλά πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν προβλήματα. Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γ@%$ούν. Έδιωξα δύο παίκτες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόνες. Μπορεί να είναι καλό γι αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχει σημασία που κατάγονται από την Κρήτη, ή από την Αφρική. Για όλους οι κανόνες είναι τα ίδια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και όλοι δουλεύουμε 13 ώρες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν. Στην ζωή μου δεν πήρα κανένα δώρο και δεν μου χάρισε κανένας παίκτης. Εδώ και 2 μήνες μιλάω για αυτούς τους 2 παίκτες.

Δεν είμαι δάσκαλος, δεν έχω τελειώσει το σχολείο αλλά έχω δίπλωμα προπονητή. Καμιά φορά είναι καλό, καμία όχι. Όμως οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους. Δεν είμαι χαρούμενος που αναγκάστηκα να διώξω τον Φραγκουλάκη και τον Δασκαλάκη αλλά δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και μετά από δύο εβδομάδες, έβλεπα κάθε μέρα την εφημερίδα και έγραφαν μαλακίες. Η πόρτα του γραφείου μου είναι 24 ώρες το 24ωρο, αν θέλουν οι δημοσιογράφοι ή οι οπαδοί, είναι πάντα ανοικτή. Με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής μου όμως σας παρακαλώ σταματήστε. Θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο και όχι για πράγματα που δεν συμβαίνουν. Εδώ μιλάμε για το τίποτα. Πιστεύω ότι όλοι στο Ηράκλειο πρέπει να με ακούσουν.

Πρέπει να μείνουμε σαν οικογένεια και στο τέλος θα πάμε καλά. Κάποιος στην Αθήνα είναι εύκολο να γράψω. Εγώ θα μείνω εδώ, αν κάποια στιγμή η ομάδα αποφασίσει να φύγω, τότε θα φύγω. Οι παίκτες δίνουν την καρδιά μου και εγώ θα βάλω τα χέρια μου στο σώμα μου, θα βγάλω την καρδιά μου. Για τους παίκτες και τον ΟΦΗ. Έγραψαν ότι μίλησα με τον πρόδρο ότι θα πληρώσω εγώ την αποζημίωση των παικτών που έφυγαν, αυτό είναι ψέμμα. Ήρθα εδώ για να δουλέψω για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Και επαναλαμβάνω ότι την πρώτη μέρα που ο πρόεδρος ήρθε και με βρήκε στο σπίτι μου, μου τα εξήγησε αναλυτικά και μου είπε όλη την αλήθεια".

Αναφορικά με το ματς δήλωσε: "Είχαμε πολλές απουσίες αλλά παίζαμε εντός έδρας. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και όλοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της. Δεν είναι μόνο ότι παίξαμε με καρδιά και πάθος. Αλλά παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έκαναν αυτά που κάνουν στην προπόνηση. Παίξαμε με καρδιά αλλά παίξαμε και σωστό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK