Υποβιβασμό στη Γ' Εθνική "βλέπουν" στον ΟΦΗ

Η απόφαση της Super League για τη νέα αφαίρεση βαθμών από τον ΟΦΗ ουσιαστικά στερεί κάθε αγωνιστική ελπίδα για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Υποβιβασμό στη Γ' Εθνική "βλέπουν" στον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Αυτήν τη στιγμή οι Κρητικοί απέχουν 11 βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά με... μισό ρόστερ και ισοπεδωμένη ψυχολογία, η αγωνιστική ανάταση φαντάζει απίθανη.

Τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος όσο και οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού έχουν ενημερωθεί για τη νέα απόφαση της λίγκας και πλέον κανείς δεν έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο.

Ο μη ορισμός του αγώνα με τον Ατρόμητο δίνει χρόνο στον καθένα να σκεφτεί το επόμενο βήμα του, με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να έχει καταθέσει προσφυγή ήδη και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο.

Με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει πίσω αυτούς τους βαθμούς των τελεσίδικων αποφάσεων ακόμα κι αν βρει επενδυτές με... δισεκατομμύρια, όλοι στην οικογένεια του συλλόγου σκέφτονται την... μεθεπόμενη ημέρα, το πού θα βρει τον ΟΦΗ η νέα σεζόν.

Τυπικά, εφόσον όντως πέσει επειδή θα τερματίσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο σύλλογος θα έχει δικαίωμα εγγραφής στη Football League του 2015-2016, ωστόσο θα παραμείνει ΠΑΕ, με τα δυσβάσταχτα χρέη που τη "βαραίνουν" και σήμερα.

Αντιθέτως, η λύση που αυτήν τη στιγμή κυριαρχεί στο περιβάλλον του Ηρακλείου ειναι η... πεπατημένη της ΑΕΚ και του Άρη, ήτοι η Γ' Εθνική, η διάλυση της ΠΑΕ και η νέα αρχή, ως ερασιτεχνικό σωματείο. Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος θα απαλλαγή από τις υποχρεώσεις και θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή, ακολουθώντας τα παραδείγματα των προηγουμένων ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK