Οι 800.000 ευρώ που "καίνε" τον ΠΑΟ

Το μερίδιο των "πράσινων" απ’ την οφειλόμενη δόση της NOVA στη λίγκα και τις ομάδες που δεν καταβλήθηκε και βάζει "τρικλοποδιές" στο πλάνο πληρωμών του "τριφυλλιού".

Οι 800.000 ευρώ που "καίνε" τον ΠΑΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενας απ’ τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να "ξεθάψει" το… τσεκούρι του πολέμου με τη NOVA (ποιος ξεχνάει τον προ τριετίας "πόλεμο" ανάμεσα στις δύο πλευρές, μέχρι οι "πράσινοι" να ακούσουν αυτά που ήθελαν στα ποσά, συνυπογράφοντας την επέκταση της σύμβασης με τη λίγκα;), είχε να κάνει με τα πάρα πολύ "ζορισμένα" οικονομικά δεδομένα των "πράσινων".

Στο "τριφύλλι" μετρούν και προσέχουν μέχρι και την τελευταία εισροή χρημάτων και δεν έχουν περιθώρια και "πολυτέλειες" αυτή τη στιγμή να πηγαίνουν πίσω οι εισπράξεις των ποσών που έχουν λαμβάνειν. Διότι, καλή, χρυσή και… άγια, η νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ που άρχισε να "τρέχει" εδώ και λίγες μέρες και λογικά θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά στον δύσκολο δρόμο ως την αδειοδότηση της άνοιξης, δεν φτάνει. Και πολύ περισσότερο στην παρούσα φάση, όπου ο σύλλογος πρέπει να πληρώσει ως το τέλος του μήνα τη δόση Δεκεμβρίου, να δώσει προκαταβολές για μεταγραφές και να τρέξει ένα σωρό άλλες εκκρεμότητες, οι 800.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στο μερίδιο των "πράσινων" απ’ τη δόση των 4,3 εκατ. ευρώ της NOVA προς τη λίγκα και τις ομάδες, απλά ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!

Αυτά τα χρήματα "καίνε" τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να διευθετήσουν τις δικές τους εκκρεμότητες. Και γι’ αυτό "τρελάθηκαν" την Πέμπτη, με τη… χαλαρή στάση της λίγκας στην ενημέρωσή της προς τους συλλόγους ότι "ΘΑ κάνουμε συμβούλιο" και "ΘΑ το δούμε…" και αποφάσισαν να βάλουν "φρένο" πλέον σ’ όλο αυτό, για να αρχίσει το κανάλι της Κάντζας να είναι πολύ πιο συνεπές στις πληρωμές του…

Το πιο σημαντικό δε, είναι ότι σε αντίστοιχη "διάθεση" με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλές ομάδες της Superleague, που ήταν απόλυτα σύμφωνες με την κίνηση της διοίκησης του "τριφυλλιού". Κι αυτό θα… φανεί και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιστεύει στο "ξύπνημα" του Μπουμάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK