Οι αποφάσεις των τριών

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μετά τη συνάντηση των ηγεσιών τους το βράδυ της Παρασκευής. Τι συζητήθηκε, ποιοι είναι οι πρώτοι στόχοι και γιατί δεν βάζουν προς το παρόν θέμα αποχώρησης από τη Λίγκα.

Οι αποφάσεις των τριών

Η ιστορική, από μία άποψη, συνάντηση των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με τους τρεις να δεσμεύονται για ένωση των δυνάμεών τους.

Οι τρεις ΠΑΕ εκπροσωπήθηκαν στο πιο υψηλο επίπεδο. Οι κύριοι Αλαφούζος, Παναγόπουλος εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό, οι κύριοι Δημήτρης Μελισσανίδης και Αλέξης Δέδες την ΑΕΚ, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Λούμπος Μίχελ, ο οποίος βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Οι τρεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρώτα απ' όλα θα δώσουν το παρών στη συνάντηση των ιδιοκτητών που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Superleague Γιώργος Μποροβήλος για την προσεχή Τρίτη. Υπάρχει μάλιστα ένα ενδεχόμενο να παρευρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης χωρίς κάτι τέτοιο να έχει "κλειδώσει".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μάλιστα υποστήριξε στη συνάντηση ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο μετά την απόφαση Κοντονή για τη ματαίωση του Κυπέλλου, αφού είχε τη δυνατότητα να το διεκδικήσει. Τόνισε όμως, ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος πέραν από την ανατροπή σκηνικού και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, στηρίζοντας τον Κοντονή και δείχνοντας να πιστεύει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα το πάει μέχρι τέλους.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι θα πρέπει να γίνει το παν έτσι ώστε να αλλάξει η ηγεσία της ΕΠΟ καθώς και για τους τρεις ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι ουσιαστικά ανεπιθύμητο πρόσωπο. Αυτό που προκύπτει από όλες τις πλευρές είναι πως αν βρεθεί κάποια νόμιμη οδός προκειμένου η κατάσταση στην ΕΠΟ να αλλάξει πριν τις εκλογές της Ομοσπονδίας, τότε θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για να ακολουθηθεί.

Θέμα αποχωρήσεως από τη Λίγκα προς το παρόν δεν τίθεται. Αντιθέτως οι τρεις θα ενώσουν τις δυνάμεις και σ' αυτό το επίπεδο με προσδοκία να δημιουργήσουν ένα συμπαγές μπλοκ το οποίο θα μπορέσουν να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον και άλλες ομάδες.

Τα πιο σπουδαία την Τρίτη λοιπόν με τους τρεις πάντως να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν το σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εξελίξεις στη συνάντηση των τριών

News 24/7

24MEDIA NETWORK