Οι διάλογοι πεζοδρομίου στο ΔΣ της Super League: Χυδαίες εκφράσεις!

Λόγια που δεν... κολακεύουν ακριβώς το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Λίγκας και του μεγάλου καυγά που είχε σαν αφορμή την πρόωρη διακοπή της συνεδρίασης.

Οι διάλογοι πεζοδρομίου στο ΔΣ της Super League: Χυδαίες εκφράσεις!
INTIME SPORTS

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

- "Γαμημ..."

- "Γαμ....το μ...της μάνας σου"

- "Είσαι π...άκι, θα σου γαμ..."

- Δεν τον ακούς τον γαμ...τι μου λέει;"

Οπως καταλαβαίνετε, όλες αυτές οι εκφράσεις η μπάλα χάθηκε εντελώς με αποτέλεσμα να υπάρξουν μέχρι και προπηλακισμοί όπως η γροθιά που δέχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνος όπως καταγγέλλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο "παρανοϊκός" και ο "χοντρός"

Πριν ακουστούν τα "γαλλικά", είχαμε και τους εξής διαλόγους ανάμεσα σε Μαρινάκη και Αλαφούζο:

Μαρινάκης: "Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια. Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο".

Αλαφούζος: "Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις!"

Διαβάστε ακόμη

Διακοπή λόγω επεισοδίων στο Δ.Σ της Super League

Αλαφούζος: "Ο Μαρινάκης μου πέταξε ποτήρι με νερό!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK