VIDEOS: Οι ερυθρόλευκοι "φονιάδες" στην Ευρώπη!

Διαβάστε τη λίστα των 10 κορυφαίων σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έλληνες ή ξένοι πέτυχαν τα περισσότερα; Το όνομα έκπληξη, αλλά και ποιος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στις διοργανώσεις της UEFA από την τωρινή ομάδα των “ερυθρολεύκων”.

VIDEOS: Οι ερυθρόλευκοι "φονιάδες" στην Ευρώπη!

Την 100ή του νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Ελβετία σε βάρος της Γιουνγκ Μπόις και ετοιμάζεται για την επόμενη στο ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ. Το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο ήταν το 323ο γκολ των “ερυθρολεύκων” στις διοργανώσεις της UEFA. Στην αναλυτική παρουσίαση που έγινε από την ΠΑΕ έχει τεράστιο ενδιαφέρον το ποιοι είναι οι πρώτοι “φονιάδες” της ομάδας στην Ευρώπη. Ποιοι επικρατούν σε αυτή τη “χρυσή” 10άδα; Οι Έλληνες ή οι ξένοι; Ποιος παίκτης που ήρθε, αλλά δεν στέριωσε, έκανε την έκπληξη και μπήκε σε αυτή τη λίστα; Έχουμε και λέμε:

1. Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς 15 γκολ:

11 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών, 4 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League.

2. Κώστας Μήτρογλου 14 γκολ: 13 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών, 1 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League.

3. Νίκος Αναστόπουλος 14 γκολ: 5 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών, 5 Κύπελλο Κυπελλούχων, 4 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League.

4. Στέλιος Γιαννακόπουλος 9 γκολ: 8 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών, 1 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, Αλέξης Αλεξανδρής, Ιεροκλής Στολτίδης, Γιώργος Σιδέρης, αλλά και Ντιόγκο Λουΐς Σάντο με 8 γκολ, ενώ ο Σίνισα Γκόγκιτς ακολουθεί με 7.

Πρώτος από τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος έχει 6 γκολ. Τα 4 εξ' αυτών τα έχει σημειώσει στο UEFA Champions League και τα άλλα 2 στο UEFA Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK