Οι "κομμένοι" που παίρνει μαζί του ο Μαρτίνς

Δύο παίκτες που δεν υπολογίζονταν στον Ολυμπιακό θ' ακολουθήσουν κανονικά την υπόλοιπη αποστολή των "ερυθρόλευκων" στο Ζέεφελντ για να... διπλοτσεκαριστούν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ποιος "κόπηκε" δείχνοντας ότι μετράει μέρες πλέον στου Ρέντη και σύντομα θ' αποτελέσει παρελθόν.

Οι "κομμένοι" που παίρνει μαζί του ο Μαρτίνς

Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα για το Ζέεφελντ και θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έγιναν γνωστοί. Στη λίστα του Πορτογάλου κόουτς έχουν συμπεριληφθεί οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Ανάμεσα τους δύο "εκπλήξεις"...

Ο λόγος για τους Τζούρτζεβιτς και Βούκοβιτς οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων, ωστόσο με την αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, τουλάχιστον στην προετοιμασία για να δείξουν πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Για τον πρώην επιθετικό της Παρτιζάν, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως έχει ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα, καθώς τις πρώτες ημέρες που μαζεύτηκε η ομάδα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έδειχνε... άλλος άνθρωπος.

Πάμε και στον "κομμένο" Σεμπά. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεν θα πάει στην Αυστρία και όπως όλα δείχνουν το... φλερτ του με το κινεζικό πρωτάθλημα θα μετουσιωθεί σε "γάμο", γεγονός που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, αφού το... γυαλί της συνεργασίας τους είχε ραγίσει από καιρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK