Οι "κρυφές" προπονήσεις Λάζαρου, "Φέτφα", Ευαγγέλου

Ποιος είπε ότι οι Λάζαρος, Φετφατζίδης και Ευαγγέλου θα κάνουν διακοπές μέχρι την 1η Ιουλίου; Όπως ιδρώνουν οι νέοι συμπαίκτες τους στου Ρέντη, έτσι κι αυτοί τα δίνουν όλα σε... μυστικές προπονήσεις εντός Αττικής για να είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Μαρτίνς από την 1η Ιουλίου

Οι "κρυφές" προπονήσεις Λάζαρου, "Φέτφα", Ευαγγέλου
EUROKINISSI

Για όσους αναρωτιούνται που βρίσκονται και τι κάνουν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Στέφανος Ευαγγέλου, από την στιγμή που δεν εμφανίζονται στου Ρέντη, η απάντηση είναι πως δεν... κάθονται, ούτε διακοπάρουν.

Τα τρία καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού δεν μπορούν βέβαια να πάνε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για... ευνόητους λόγους, ωστόσο υπό την επίβλεψη γυμναστή ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα στην Νέα Σμύρνη για να μην "κυνηγάνε" τους υπόλοιπους από την 1η Ιουλίου που θα ενσωματωθούν με την αποστολή της νέας τους ομάδας στην Αυστρία.

Υπενθυμίζουμε πως Λάζαρος και Ευαγγέλου λόγω των συμβολαίων τους ( λήγουν 31 Ιουνίου σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα) δεν συμμετέχουν με τους υπόλοιπους "ερυθρόλευκους" υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ για τον Φετφατζίδη που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Αλ Αχλί δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση και να μπει στις προπονήσεις νωρίτερα από την 1η Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK