Οι ομάδες αποφασίζουν για την πρόταση του Epsilon, όχι η Λίγκα

Το ενδιαφέρον του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη να "στεγάσει" τις επτά ομάδες της Super League χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, η πρώτη αντίδραση από τον Συνεταιρισμό και η λύση που θα φέρει... κλήρωση!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αφού πρώτα ο Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε στο Ραδιόφωνο 24/7 πως "θα κλαίμε πάλι τον μακαρίτη", αν δεν υιοθετηθεί η πρόταση - μονόδρομος του Υπουργείου, να σου η εναλλακτική.

Το "Epsilon", συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, απευθύνθηκε με επίσημη προσφορά στην ηγεσία της Super League και ζήτησε ν' αναλάβει τις επτά μετέωρες ομάδες, αυτές δηλαδή που δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμη τηλεοπτικά. Μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και ο Παναθηναϊκός.

Το timing της κίνησης τυχαίο δεν το λες. Ανεξαρτήτως πάντως των προθέσεων που κρύβει αυτή η κίνηση, η Λίγκα έχει κάτι άλλο χειροπιαστό να εξετάσει για το "αύριο" του πρωταθλήματος. Και φυσικά τρίβει τα χέρια της.

Αυτό πάντως που προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες είναι πως την Πέμπτη θ' απαντήσει εγγράφως στο ενδιαφέρον του καναλιού και θα εξηγήσει ότι οι άνθρωποί του θα πρέπει να μιλήσουν απευθείας με τις "άστεγες", με καθεμιά ξεχωριστά, αφού κεντρική διαχείριση δεν υφίσταται πλέον και δεν υπάρχει η δικαιοδοσία από τη Λίγκα να μιλήσει εκ μέρους αυτών. Κάτι που έχει εξηγηθεί ήδη προφορικά.

Αν από 'κεί και πέρα το "Epsilon" βρει τη φόρμουλα με τις ομάδες, τη στιγμή που ορισμένοι πιστεύουν ότι θα εμφανιστεί και τρίτος τηλεοπτικός πόλος, τότε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα προγραμματιστεί άμεσα. Στις 30 Ιουλίου για την ακρίβεια, ημέρα Δευτέρα.

Ν.Γ

News 24/7

24MEDIA NETWORK