Οι σκέψεις του Μοράις και η θέση που παίζει

Ο Μοράις συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό από τα οποία δεν… μετακινείται ο ρόμβος στη μεσαία γραμμή. Ποιες είναι οι θέσεις που παίζουν στις οποίες ο Πορτογάλος ανακάτεψε την τράπουλα.

Οι σκέψεις του Μοράις και η θέση που παίζει
morais ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δοκιμή 11άδας που έκανε ο Ζοζέ Μοράις για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που δοκίμασε την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα. Ο Πορτογάλος διατήρησε τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή, με μοναδική διαφορά την -αναγκαστική- αλλαγή στην κορυφή του, με τον Πατίτο να περνάει στη θέση του Μάνταλου που εκτίει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα, ο Σιμόες παραμένει 6άρι μπροστά από τα στόπερ και μπροστά του παίζουν οι Γιόχανσον-Γαλανόπουλος ως εσωτερικοί μέσοι. Στην επίθεση δεν έγινε κάποια αλλαγή με τον Αραβίδη και τον Αλμέιδα να παίρνουν τις δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μοράις δοκίμασε το δίδυμο Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλος αφήνοντας έξω τον Κολοβέτσιο και στο πλάι παραδοσιακά τους Ντίντακ-Γκάλο. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής της «Ένωσης» ανακάτεψε λίγο την κατάσταση, τσεκάροντας σε κάποιες ασκήσεις τον Τσιγκρίνσκι, αυτή τη φορά με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ενδεχομένως η τελική πρόθεση του Πορτογάλου να ξεκαθαρίσει και στην προπόνηση της Παρασκευής.

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει και στα γκολπόστ, αφού ο Μπάρκας για την ώρα πάει αρκετά καλά στα δύο ματς που πήρε συμμετοχή με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να συνεχίζει ως έχει και σε αυτό το κομμάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK