Οι τρεις "παλιοί" που "τρελαίνουν" τον Μπέντο!

Με ποιους έχει πάθει πλάκα ο Πορτογάλος προπονητής και γιατί τους δίνει συνεχώς χρόνο συμμετοχής. Κανείς τους δεν είναι φετινή μεταγραφή, αλλά έχουν κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του 47χρονου τεχνικού. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη...

Οι τρεις "παλιοί" που "τρελαίνουν" τον Μπέντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός, αν και φανερά ανέτοιμος, μπήκε σε διαδικασία εδώ και μία εβδομάδα, με παιχνίδια ανά τρεις και τέσσερις μέρες. Οι "σκόπελοι" της Βέροιας, της Γιουνγκ Μπόις και του Ηρακλή, ξεπεράστηκαν... αναίμακτα από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι θα πάνε πιο χαλαρά την τρέχουσα εβδομάδα μέχρι και το ματς με την ΑΕΛ, γιατί από την προσεχή Δευτέρα (26/9) μπαίνουν σε μία φάση με πολύ απαιτητικά παιχνίδια κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Δεν είναι ώρα, λοιπόν, για να ζορίσει ο Μπέντο τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, υπάρχουν και πολλοί που χρίζουν ειδικής διαχείρισης και ήδη το πρώτο αναγκαστικό ροτέισον έγινε με τους Καμπιάσο, Ντα Κόστα και Μάριν, να μην χρησιμοποιούνται λεπτό στο "Καυτανζόγλειο".

Και αύριο... βασικοί

Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προς το παρόν έχουν κερδίσει με το σπαθί τους τον τίτλο των… μαραθωνοδρόμων του Ολυμπιακού κι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπέντο. Οι Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και σε μικρότερο βαθμό ο Σεμπά είναι οι τρεις που ακόμα και αύριο να υπήρχε αγώνας στο πρόγραμμα, δεν θα προκαλούσε καμία έκπληξη αν έπαιρναν και πάλι φανέλα βασικού! Γιατί; Η απάντηση είναι προφανής...

ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει αποδείξει από πέρυσι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα προβλήματα φυσικής κατάστασης. Βρίσκεται δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και ζήτημα είναι να έχει βγάλει δύο θλάσεις. Περισσότερο χτυπούσε από κλοτσιές ή από... στραβοπατήματα, παρά έμενε εκτός λόγω μυϊκών ενοχλήσεων ή λόγω κόπωσης.

Την περασμένη σεζόν, ο Σέρβος έδειξε ότι από τον Φεβρουάριο και μετά άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις. Μέχρι και τον Γενάρη ήταν τούρμπο, παίζοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Εθνική του ομάδα στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θαυμάζουν στο Ρέντη για τις αστείρευτες φυσικές δυνάμεις του. Τρέχει, τρέχει και… σταματημό δεν έχει. Δεν έχει γυρίσει ποτέ στον πάγκο για να κάνει νόημα στον προπονητή του ότι "κρέμασε". Εντάξει, δεν είναι ο σούπερμαν. Φυσικά και κουράζεται. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου να παίζει στον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά. Αλλά φροντίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων να διαχειρίζεται την φυσιολογική κόπωση που προκύπτει. Κι αυτό ο προπονητής του το έχει καταλάβει πλέον πολύ καλά...

Για αυτό το λόγο μάλιστα, όταν τελειώνουν οι αγώνες, δεν βαριανασαίνει όταν πηγαίνει στα αποδυτήρια για ντους.

ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ...11ΑΔΑ

Πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και για τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος πέρσι τράβηξε μεγάλο κουπί, με αποτέλεσμα να εμφανίσει σημάδια... κλαταρίσματος μετά από τον Ιανουάριο. Προς το παρόν δείχνει ότι, όπως και ο Μιλιβόγεβιτς, δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα συνεχόμενα ματς.

Πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Μπέντο είχε τετ α τετ με τον Νιγηριανό, ρωτώντας τον πώς αισθάνεται. Ο Ιντέγε τού απάντησε ότι μπορεί να ανταποκριθεί παίρνοντας, σε τρίτο σερί, ματς φανέλα βασικού. Επειδή, όμως, είχε ταλαιπωρηθεί πριν από μερικές ημέρες κι από ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Μπέντο προτίμησε να τον προφυλάξει και για αυτό την τελευταία στιγμή έριξε στη "μάχη" τον Καρντόσο.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΜΠΑ

Στην κατηγορία εκείνων που σπάνε τα... ρολόγια και "τρελαίνουν" τον κόουτς, μπορεί άνετα να τοποθετηθεί και ο Σεμπά, ο οποίος επίσης στα αποδυτήρια δεν βγάζει εικόνα ποδοσφαιριστή που του... έχει βγει η γλώσσα. Απλώς δεν βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς επίπεδο των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει το νέο τεχνικό τιμ με τις φυσικές δυνάμεις που βγάζουν στο χορτάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα πρώτα γκολ του Πασιένσια

News 24/7

24MEDIA NETWORK