Όλα τα είχε ο Γκαρθία, οι (πολλοί) τραυματίες του έλειπαν!

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στο άδειο λόγω τιμωρίας "Καραϊσκάκης" να επιστρέψει στις νίκες, όμως κόντρα στον Πανιώνιο η λίστα των απόντων είναι αρκετά μεγάλη...

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως θα παίξει απέναντι στους "κυανέρυθρους" κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του "Καραϊσκάκης" (για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ) αλλά και ότι θα έχει αρκετές απουσίες στον αγώνα.

Οι Φορτούνης, Σισέ και Σεμπά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έτσι ο Όσκαρ Γκαρθία αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής, με τον Ισπανό να μην υπολογίζει επίσης και τους τιμωρημένους Ρομαό και Πάρντο.

Ευχάριστα νέα για τον Ισπανό εν μέσω τόσων προβλημάτων; Το ότι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 20άδα οι Ταχτσίδης και Μιραλάς (είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον αγώνα με τον Ατρόμητο όμως έσφιξε τα δόντια για να προλάβει ο Βέλγος όπως και ο Ταχτσίδης που χτύπησε στα πλευρά στον αγώνα με τον Ατρόμητο) όπως επίσης και ο Ίγκορ με οτν νεαρό φορ Βέργο!

Αναλυτικά η 20άδα: Ίβουσιτς, Προτό, Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK