Όλσεν: "Βήμα παραπάνω για μένα ο ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Ο Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Ολσεν εξήγησε γιατί μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να αφήσει την Μάλμε για τα "μάτια" του Δικεφάλου.

MALMO,SWEDEN - AUGUST 27:   Robin Olsenis of Malmo FF during the UEFA Champions League play-off second leg football match between Malmo FF and FC Salzburg at the Swedbank Stadion on August 27, 2014 in Malmo,Sweden.   (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)
Ολσεν ΠΑΟΚ GETTY IMAGES

Ο ύψους 1.98 Σουηδός τερματοφύλακας χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον κόσμο του Δικεφάλου. "Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό είναι το πρώτο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτό το σύλλογο. Έπαιξα αρκετά καλά παιχνίδια με τη Μάλμε, αλλά αυτό είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, πιθανότατα ο μεγαλύτερος. Παρακολούθησα τα βίντεο στο youtube με τους τωρινούς δικούς μας φιλάθλους και πρέπει να είναι εκπληκτικό να παίζεις για αυτούς", είπε αρχικά στην κάμερα του PAOKTV και συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι φεύγει για πρώτη φορά από τη χώρα του:

"Όπως είπα είμαι χαρούμενος και ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Έπαιξα για τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Europa League, εύχομαι να πάμε και στους ομίλους και έπειτα θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Ρωτήθηκε τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και απάντησε: "Πραγματικά έχουμε οικογενειακούς φίλους που είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μίλησα μαζί τους, αλλά ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς φιλάθλους και επίσης ξέρω ότι η ομάδα πήρε καινούργιους προπονητές και παίκτες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος λοιπόν!".

Τέλος υπογράμμισε: "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στη Θύρα 4!".

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης

News 24/7

24MEDIA NETWORK