Ολυμπιακός - Χορν 4-1

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την αυστριακή Χορν σε φιλικό προετοιμασίας. Σκόραρε δις ο Πουλίδο, γκολάρα ο Φορτούνης, άρεσε ο Μανθάτης.

Ολυμπιακός - Χορν 4-1

Αυτά τα φιλικά ουσιαστικά δεν είναι ικανά για συμπεράσματα. Δεν είναι μόνο η δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και το γεγονός ότι στο πρώτο φιλικό, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές... ξεδίνουν από τις προπονήσεις.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, βέβαια, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, αφού με νέο προπονητή στον πάγκο άπαντες περίμεναν να δουν κάτι άλλο. Κάτι νέο, κάτι που θα ήταν η ταυτότητα του Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε τους Πειραιώτες σε διάταξη 4-2-3-1, ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα τους: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρο, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκη, Ρέτσο, Φορτούνη, Πάρντο, Μανθάτη και Πουλίδο.

Ήταν τέτοια η ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος που εκτός των τριών γκολ, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τις περισσότερες τελικές και την κατοχή της μπάλας, σε αντίθεση με την Χορν (αυστριακή ομάδα που φέτος ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία) που έκλεισε το 45λεπτο με μία τελική.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0 με τον Πουλίδο να σκοράρει δις (5' και 23') και τον Φορτούνη να βρίσκει δίχτυα στο 34' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάντσεθ άλλαξε πρόσωπα, το παιχνίδι διαφοροποιήθηκε, αλλά και πάλι είδαμε γκολ. Η Χορν βρήκε το γκολ στο 55' με τον Τάνο, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννιώτας απάντησε για το 4-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, με τον Σάντσεθ να παρακολουθεί (τις περισσότερες φορές όρθιος) με έκδηλη την ικανοποίηση βάσει της περιόδου και των απαιτήσεων.

Το 4-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Ολυμπιακός ξεμούδιασε, ως είθισται να λέμε, στο πρώτο του φιλικό, αλλά αυτό που κρατάμε σαν πρώτο στοιχείο, είναι η εμφάνιση του Γιώργου Μανθάτη. Ο 19χρονος εξτρέμ ήταν πολύ καλός και δραστήριος και σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις του Σάντσεθ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καπίνο (46' Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (46' Μπέρτος), Μποτία (46' Γούτας), Βούρος (46' Σιόβας), Μαζουακού (46' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46' Ανδρούτσος), Ρέτσος (46' Κασάμι), Πάρντο (46' Γιαννιώτας), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Μανθάτης (46' Σεμπά), Πουλίδο (46' Ολαϊτάν)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK