Αφελάι: "Ένιωσα πως κινδύνευσε η ζωή μου στην Λεωφόρο"

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι μίλησε στον ολλανδικό Τύπο για τα όσα ένιωσε στο επεισοδιακό ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αφελάι: "Ένιωσα πως κινδύνευσε η ζωή μου στην Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο Ιμπραΐμ Αφελάι, στον Τύπο της πατρίδας του:

"Πραγματικά ένιωσα πως κινδύνευσε η ζωή μου στην Λεωφόρο. Αισθάνθηκα πως έπρεπε να τρέξω για να σωθώ. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κάτω από τέντες, στους δρόμους ή πίσω από φράχτες.

Υπάρχουν σίγουρα και πιο ευχάριστες εικόνες.Τέτοιες καταστάσεις δεν τις ζούμε στην Ολλανδία, επειδή πάντα βοηθάμε τον κόσμο απ' όπου και εάν προέρχεται. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ότι είμαι ευνοημένος από την ζωή που έζησα και ζω".

Για τα συναισθήματα του Βαγέλλη Μαρινάκη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Ήρθε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Μας είπε πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ και αρκετά παραπάνω απ' αυτά που δείχναμε. Και βέβαια να κερδίσουμε.Αλλιώς θα δεχόμασταν πρόστιμο. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο φορτισμένο συναισθηματικά όσο διάστημα είμαι στον Ολυμπιακό.

"Καταλαβαίνω την ένταση και τα συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν. Αντιλαμβάνομαι πως σε κάποιες χώρες η ένταση είναι πιο μεγάλη από άλλες. Όμως υπάρχουν και όρια. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που θα έπρεπε να διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποδόσφαιρό της".

Για τον κόσμο: "Ήξερα για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού πριν πάρω μεταγραφή. Όμως μιλάμε για υπέρβαση ορίων εδώ.. Στην Ελλάδα υπάρχει τρέλα και πάθος για το ποδόσφαιρο. Υπάρχει και η καλή τρέλα, όμως για λίγο ήταν καλό που δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες μετά από όσα έγιναν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK