Άφησε ανοιχτό το "παράθυρο επιστροφής" του στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ

Φλας μπακ στην καριέρα του έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε και φυσικά μίλησε πολύ για... Ολυμπιακό.

Άφησε ανοιχτό το "παράθυρο επιστροφής" του στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη στη SportDay παραχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έχει κρεμάσει πλέον τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ήθελα να επιστρέψει κάποια μέρα στο λιμάνι σε οποιοδήποτε πόστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τέλος της καριέρας του: «Πιστεύω ότι είχε έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω. Είχα χάσει αυτό το πάθος που πιστεύω ότι είναι απαραίτητο για να τα καταφέρεις σε οποιαδήποτε δουλειά στη ζωή. Χρειαζόμουν να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου και να αρχίσω να ζω άλλα όνειρα και να είμαι περισσότερο καιρό με την οικογένειά μου. Ήταν μια απόφαση πολύ δύσκολη και υπολογισμένη. Ένιωσα ότι ζούσα ένα όνειρο και ότι ήταν ώρα να ξυπνήσω».

Για τις καλές και τις κακές στιγμές στον Ολυμπιακό: «Έζησα τόσες καλές στιγμές που τις κακές δεν τις θυμάμαι πια. Το ντεμπούτο μου στην πρώτη εθνική, τον πρώτο μου τίτλο με τον Ολυμπιακό και το να ακούω το όνομά μου σύνθημα από όλο το γήπεδο ήταν τρεις αξέχαστες στιγμές».

Για τον άνθρωπο που έπαιξε σημαντικότερο ρόλο στην καριέρα του: «Υπήρξαν πολλοί που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Να αναφέρω μόνο έναν δεν θα ήταν σωστό. Πρέπει όμως να αναγνωρίσω ότι ο Ερνέστο επηρέασε σημαντικά την καριέρα μου. Ναι, ο Ερνέστο άξιζε να προπονήσει ένα μεγάλο κλαμπ στην Ισπανία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Ο Βαλβέρδε είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ο Ολυμπιακός».

Για το μέλλον του : «Υποθέτω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα παραμείνω συνδεδεμένος με το ποδόσφαιρο. Θα περάσω τον επόμενο χρόνο σκεπτόμενος σχετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ίσως μια μέρα γυρίσω στον Ολυμπιακό. Όλα είναι πιθανά. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερό μου σπίτι και δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω εκεί στο μέλλον».

Για το τι του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα: «Μου λείπουν πολλά, οι φίλοι, το φαγητό, το κλίμα, ο ήλιος και η αγάπη του κόσμου. Παρακολούθησα από κοντά τη χρονιά του Ολυμπιακού. Πολλές φορές μού αρέσει να θυμάμαι τις αξέχαστες στιγμές που έζησα εκεί. Έχω αυθεντικές φιλίες στην Ελλάδα και παραμένω σε επαφή μαζί τους».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους Έλληνες: «Θα σας είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή για την αγάπη που μου χαρίσατε και που συνεχίζεται να το κάνετε. Σήμερα είμαι ένας από εσάς επειδή κι εγώ είμαι φαν του Ολυμπιακού».

News 24/7

24MEDIA NETWORK