Αγιασμός με Μαρινάκη στο Ρέντη

Λίγα 24ωρα πριν από τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός του Ολυμπιακού. Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αγιασμός με Μαρινάκη στο Ρέντη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, τελέστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός του Ολυμπιακού.

Δίπλα στον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκε ο προπονητής του συλλόγου, Μάρκο Σίλβα, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Θεοδωρίδης, Κουντούρης, Μώραλης, Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βρέντζος, τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Θεοδωρακάκης, Νασίκας, Μηστριώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Θρύλος ΑΕ" κ. Παύλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ" κ. Βασιλειάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Καραπαπάς και ο τεχνικός σύμβουλος της Διοίκησης σε θέματα μεταγραφών, κ. Λορένθο.

Ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους προπονητές και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο εν τω συνόλω, ενώ παράλληλα ευλόγησε και όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού μας υγεία, σταθερότητα και πρόοδο, συνοδευόμενη από τίτλους και σπουδαίες επιτυχίες.

Με το πέρας του Αγιασμού οι παίκτες και ο κ. Σίλβα συνέχισαν άμεσα τη δουλειά τους. Δείτε φωτογραφίες:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ